Obavijesti

Lifestyle

Komentari 87

Samo dva sata nakon poroda je imala seks: 'Osjećala sam se posebno iako nisam bila seksi'

Samo dva sata nakon poroda je imala seks: 'Osjećala sam se posebno iako nisam bila seksi'

Deborah je rekla da su ona i njezin partner bili intimni tri do četiri puta tjedno tijekom cijele trudnoće. Dodala je i da je epiduralna anestezija koju je primila možda bio faktor zašto nije osjećala nelagodu

Deborah Hodge iz Londona stupila je u intimne odnose sa svojim tadašnjim partnerom nedugo nakon što je rodila svoje četvrto dijete u srpnju 2013. Bila je jedna iz skupine majki koje su se otvorile o onome što je inače tabu tema - te su ispričale sve o tome koliko su se brzo osjećale spremnima za seks nakon trudnoće. One su odlučile istražiti pitanje koje se mnogi novi roditelji možda srame postaviti svom liječniku - ili čak jedno drugome.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Deborah je otkrila da je bila spremna za seks unutar dva tjedna nakon svakog od svoje četvero djece.

- Dok je Amelia ležala u svom krevetiću, moj partner i ja smo se mazili na krevetu, a prije nego što sam shvatila smo imali seks, samo dva sata nakon poroda - rekla je Deborah i dodala kako je njezina četvrta trudnoća s novim partnerom bila sretno iznenađenje.

'Rodila sam na zadnjem sjedalu uz cestu, a porodila me vlastita majka. Bebi se jako žurilo...'
'Rodila sam na zadnjem sjedalu uz cestu, a porodila me vlastita majka. Bebi se jako žurilo...'

Ona je tada imala 39, a on 24 godine i nije mislila da bi ponovno mogla zatrudnjeti, objasnila je.

Deborah je rekla da su ona i njezin partner bili intimni tri do četiri puta tjedno tijekom cijele trudnoće. Bebu Ameliu rodila je u 20 sati 25. srpnja 2013. i rekla je da je dobila privatnu sobu za oporavak. Dodala je da je epiduralna anestezija koju je primila možda bio faktor zašto nije osjećala nelagodu.

'This Morning' TV show, London, UK - 04 Jan 2017

- Među nama je postojala ta nevjerojatna bliskost. Nisam se osjećala seksi, ali sam se osjećala posebno... Nisam mogla vjerovati da smo to učinili – pripisivala sam to svim lijekovima koje sam uzimala - rekla je novinarima. Dodala je da su ona i njezin partner ponovno vodili ljubav tri dana nakon što se vratila kući iz bolnice, ali su pritom pazili da ne potrgaju šavove. Međutim, veza nije potrajala, a par se navodno razišao samo nekoliko mjeseci nakon Amelijinog rođenja.

Evo kako je živjeti s partnerom koji ima nezasitnu potrebu za seksom: Pročitajte tri ispovijesti
Evo kako je živjeti s partnerom koji ima nezasitnu potrebu za seksom: Pročitajte tri ispovijesti

Zagovarateljica tjelesne pozitivnosti i spisateljica Deborah već se pojavila u ITV-ovoj emisiji This Morning i govorila o tome kako se osjeća dok hoda gola pred svojom djecom te kako ih uči da budu ponosni na svoja tijela. Deborah se osjećala ranjivo zbog toga što je samohrana majka s malom bebom, ali sad kada njezina djevojčica kreće u školu, misli da je spremna vratiti se izlasicma s muškarcima.

- Mislim da bi se nove mame trebale čim prije vratiti u intimne odnose – odgađanje nije dobra ideja - rekla je, prenosi Mirror.