To je to što me zanima!

Šarmer s pokrićem: Labrador se naučio smijati da ga udome

Kad se Burreaux od veterinara vratio u sklonište, njegova dva 'prijatelja s ulice' tamo više nije bilo jer su udomljeni, a čini se da je zbog toga i u ovom labradoru rođena želja za vlastitim domom
Vidi originalni članak

Uz toliku se 'ponudu' i konkurenciju pas iz skloništa koji želi biti udomljen mora s nečim istaknuti, zar ne - čisto da bi potencijalni udomitelji 'znali koji je pas kakav'. Toga je itekako svjestan bio i crni labrador Burreaux koji je za ljude koji su dolazili u sklonište imao i šarmantni trik - on se naime posjetiteljima smiješio, ​​nadajući se valjda da će ga zbog smješka prije odlučiti povesti doma i pružiti mu dom.

Dok je bio štene staro tek osam tjedana, Burreauxa je u sklonište Humane Society u Louisiani dovela direktorica skloništa Courtney Wingate. Vidjela ga je vani kako luta s još dva štenca i odlučila im je pomoći. 

POGLEDAJTE VIDEO PSA KOJI SE SMIJE:

Budući da je bio pohranjen i u lošem stanju općenito, iz skloništa su ga volonteri odveli u lokalnu veterinarsku postaju u kojoj se nakon skoro mjesec dana potpuno oporavio. No kad se vratio u sklonište, njegova dva 'prijatelja s ulice' tamo više nije bilo jer su udomljeni.

MOĆ TEHNOLOGIJE Liječnici će žuticu odsad moći dijagnosticirati aplikacijom

Čini se da je zbog toga i u ovom labradoru rođena želja da ima pravi dom, jer se Burreaux počeo smiješiti svakome tko bi mu prišao.

- Kad mu pričate i tepate isto se smiješi, kao da ti govori da ga slobodno dođeš podragati ili da ga povedeš doma sa sobom - ispričala je za Metro volonterka skloništa Sarah Walton, inače jedna od volontera zaslužnih za udomljavanje ona dva psića dok je Burreaux još ležao kod veterinara.

Tako su ti isti volonteri odlučili pomoći i najdražem im labradoru, pa su snimili video o nasmiješenom psu koji je brzo postao pravi hit na internetu. 

PRISJETILA SE DJETINJSTVA Lugomer: 'Došla sam doma s par tetovaža, obrijane glave...'

Šest dana nakon što je video prvi put završio na društvenim mrežama, u sklonište za nezbrinute životinje navratio je mladi lokalni par - i odveo doma svog nasmiješenog psa. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • alice111 05.03.2020.

    to uopće nije labrdor nego križanac, no tko voli životinje nije bitno, sretno maleni!

  • alice111 05.03.2020.

    ljudi su g......................................

  • flowerssmell 04.03.2020.

    Kakav šećer

Komentiraj...
Vidi sve komentare