Obavijesti

Show

Komentari 25

Lugomer: 'Došla sam doma s par tetovaža, obrijane glave...'

Lugomer: 'Došla sam doma s par tetovaža, obrijane glave...'
10

Lucija je dodala i kako je bila izrazito nesigurna u sebe, da je tražila svoj identitet po cijelom tom putu, ali ono što sebi nikada ne bi zamjerila je pogled na život jer je super

VIDEO

Hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer (26) na Valentinovo je rodila prvo dijete, sina Leona. Uz nju je u rodilištu bio suprug Danijel, kojem se zahvalila što je svih 40 tjedana bio uz nju za sve što joj je trebalo i bodrio ju. Nakon što je s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila informacije o promjenama u tijelu nakon porođaja, sad je objavila fotografiju sebe iz mlađih dana.

- Lucija. Cura koja je obožavala crtati, svirati klavir, nositi starke, izlaziti van sa svojim curkama. Sve što vole mladi, kako bi naši rekli. Više od svega obožavala je proučavati šminku, ali nikada nije imala novaca za upisati neki tečaj te joj je sinkronizirano plivanje bilo život. Škola i ne baš. Također, voljela je svom tati raditi probleme. Jedan dan se pojavila doma s pol izbrijane glave, tetovaža jedna pa druga, piercing na nosu bez suglasnosti roditelja i sve to poskrivećki...sve je to ‘bila’ Lucija - istaknula je.

Osim toga, dodala je i kako je bila izrazito nesigurna, da je tražila svoj identitet po cijelom tom putu, ali ono što sebi nikada ne bi zamjerila je pogled na život.

- Ona je bila drama queen svoje vrste, ali i dalje uvijek nasmijana, raspoložena i zainteresirana! Ma nije bilo te žurke za koju nije bila spremna, samo da se ide i samo da se vidi i doživi! Ok, ok, ovo sa zurkama i dan danas je tako - vi koji me znate, znam da sada kimate glavom - kaže. Svjesna je da bez te prošlosti i 'stare' Lucije, nikada ne bi bila ova koja je sada.

- Bez obzira na to što više nemam piercing u nosu - rupica je i dalje tu. Bez obzira što više ne idem na sinkronizirano plivanje - najslobodnijom se osjećam u vodi. Bez obzira što više ne nosim starke - one su i dalje u mom ormaru. Bez obzira što danas imam pune ladice šminke i dalje se nisam zaboravila igrati - istaknula je.

Otkako je u njen život ušao sinčić, sve se, dakako, vrti oko dječaka. Manekenka se nada da nikada neće zaboraviti tu najbitniju stavku u životu, a to je da je život sačinjen od cjeloživotnog učenja koje uključuje i pohvalu i praštanje - ponekad čak i to dvoje istovremeno. 

- Danas je Lucija majka, žena i prijateljica koja i dalje radi najbolje što zna. Vodi firmu, radi, stvara, pomaže, sluša, voli, obavlja, i ono najbitnije uči - zaključila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti