Lifestyle

Komentari 32

Šarmer s pokrićem: Labrador se naučio smijati da ga udome

Šarmer s pokrićem: Labrador se naučio smijati da ga udome

Kad se Burreaux od veterinara vratio u sklonište, njegova dva 'prijatelja s ulice' tamo više nije bilo jer su udomljeni, a čini se da je zbog toga i u ovom labradoru rođena želja za vlastitim domom

Uz toliku se 'ponudu' i konkurenciju pas iz skloništa koji želi biti udomljen mora s nečim istaknuti, zar ne - čisto da bi potencijalni udomitelji 'znali koji je pas kakav'. Toga je itekako svjestan bio i crni labrador Burreaux koji je za ljude koji su dolazili u sklonište imao i šarmantni trik - on se naime posjetiteljima smiješio, ​​nadajući se valjda da će ga zbog smješka prije odlučiti povesti doma i pružiti mu dom.

Dok je bio štene staro tek osam tjedana, Burreauxa je u sklonište Humane Society u Louisiani dovela direktorica skloništa Courtney Wingate. Vidjela ga je vani kako luta s još dva štenca i odlučila im je pomoći. 

POGLEDAJTE VIDEO PSA KOJI SE SMIJE:

Budući da je bio pohranjen i u lošem stanju općenito, iz skloništa su ga volonteri odveli u lokalnu veterinarsku postaju u kojoj se nakon skoro mjesec dana potpuno oporavio. No kad se vratio u sklonište, njegova dva 'prijatelja s ulice' tamo više nije bilo jer su udomljeni.

Čini se da je zbog toga i u ovom labradoru rođena želja da ima pravi dom, jer se Burreaux počeo smiješiti svakome tko bi mu prišao.

- Kad mu pričate i tepate isto se smiješi, kao da ti govori da ga slobodno dođeš podragati ili da ga povedeš doma sa sobom - ispričala je za Metro volonterka skloništa Sarah Walton, inače jedna od volontera zaslužnih za udomljavanje ona dva psića dok je Burreaux još ležao kod veterinara.

Tako su ti isti volonteri odlučili pomoći i najdražem im labradoru, pa su snimili video o nasmiješenom psu koji je brzo postao pravi hit na internetu. 

Šest dana nakon što je video prvi put završio na društvenim mrežama, u sklonište za nezbrinute životinje navratio je mladi lokalni par - i odveo doma svog nasmiješenog psa. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci