To je to što me zanima!

Sasvim je neprepoznatljiv: Što se Bieberu dogodilo s licem?

Fotografije Justinovog lica su se brzo proširile po društvenim mrežama i svi se čude zbog njegovog izgleda. Ali obožavatelji ga podržavaju jer je ranije i sam postavljao fotografije s aknama
Vidi originalni članak

Justin Bieber (25) vlasnik je brojnih hitova poput 'Baby' i 'What do you mean?', a nedavno su ga paparazzi uhvatili na Beverly Hillsu.

Naime, Justina su uslikali u nezgodnom trenutku dok je obavljao poslove vezane za njegov brend odjeće, a svima je zapeo za oko njegov problem sa kožom.

Na slici se vidi da pjevač stvarno ima ozbiljan problem sa kožom jer su mu se licem, a najviše čelom raširile akne koje su, navodno, posljedica velikog stresa kojeg Justin proživljava u posljednje vrijeme.

Fotografije Justinovog lica su se munjevito proširile po društvenim mrežama i svi su u čudu zbog njegovog izgleda. Međutim, njegovi obožavatelji ga podržavaju jer je ranije sam postavljao fotografije s aknama na svoj Instagram profil, ne obazirući se na zle komentare.

RIJETKE BOLESTI Otekle mu ruke i noge, a koža na glavi izgleda poput popluna

Ako i vi imate problema s aknama najbolje bi bilo da posjetite dermatologa, ali i da počnete više brinuti o svojoj koži. 

Ljudi s problematičnom kožom obično se bore s disbalansom hormona kojeg znaju uzrokovati nepravilna prehrana i stres. 

Kreme koje sadrže benzoil peroksid ili salicilnu kiselinu mogu očistiti lice od akni ako se redovito primjenjuju. Za prirodniji pristup, lice treba prati zelenim čajem ili ga prebrisati s malo čiste aloe vere. Antibakterijska svojstva zelenog čaja i aloe vere mogu potaknuti zacjeljivanje.

ZA BOLJE ZDRAVLJE Stjuardese otkrile trikove koje koriste da se 'nikad' ne razbole

Također, neka istraživanja pokazuju da esencijalne masne kiseline, poput omega-3 ribljeg ulja, mogu pomoći kod problema s kožom i aknama, dok visoko-glikemijska hrana poput bijelog kruha, čipsa i slatkih žitarica, može uzrokovati hormonalnu neravnotežu i pojavu akni.

Još jedno potencijalno rješenje su probiotici. Slično načinu na koji antibiotici djeluju protiv akni, probiotici mogu pomoći u borbi protiv bolnih ožiljaka od upale.

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 22.08.2019.

    Znaci svi koji imaju akne se trebaju skrivati?Ja imam akne,a kakve su bile prije sad je dobro ali još je daleko kako mi lice treba biti cisto

  • Fighter for Justice 21.08.2019.

    Ušao dečko u pubertet!

  • whistler13 21.08.2019.

    pms

Komentiraj...
Vidi sve komentare