To je to što me zanima!

Savršeni za kožu: Kokosovo ulje, serum s vitaminom C i aloe vera gel koji odlično hidratizira

Većina anti-age krema i formula sadrži neke od ovih sastojaka koji 'pokrivaju' česte probleme i nepravilnosti, od pojave hiperpigmentacijskih mrlja do bora i isušene kože
Vidi originalni članak

Koža s godinama gubi tonus, a koncentracija hijaluronske i kolagena se smanjuju. Sve su to posljedice prirodnog procesa starenja, no neke od njih moguće je usporiti, korištenjem provjerenih formula s ključnim sastojcima.

Među top proizvodima je kokosovo ulje koje odlično hidratizira kožu, što je jedan od prvih uvjeta da epidermis bude u dobrom stanju.

POGLEDAJTE VIDEO: Dnevne i noćne kreme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kokosovo ulje nalazi se u brojnim kozmetičkim proizvodima koji su namijenjeni zimi, što znači da imaju veliku sposobnost revitalizacije kože. Ovaj sastojak ujedno je antioksidans koji pomaže zaštiti kože od vanjskih utjecaja.

SAVRŠENI TONOVI Posveta pastelima: Dnevni look s tonovima roze i nježne plave

Drugi bitan element kvalitetne njege je vitamin C koji često dolazi u varijanti seruma, jer ga je na taj način lako koristiti. Ovaj tip seruma koristi se ujutro ili navečer, no bitno je tih dana aplicirati i kremu s visokim zaštitnim faktorom.

DIGITALNO DOBA Kozmetički brendovi kreću u osvajanje metaversa: Pokreću online projekte za uljepšavanje

Osim vitamina C i kokosovog ulja, koži će pasati i aloe vera. Ona je, naime, vrhunski ovlaživač te je možemo koristiti i kao čisti gel. Odlična je ne samo za hidrataciju kože, već i reparaciju nakon ozljeda te je idealna za opekline i crvenilo kože

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare