To je to što me zanima!

Savršenstvo bijele: U trendu je bijeli outfit od glave do pete

Prednost bijele boje je u tome što podnosi različite modne uzorke i jarke boje, a u paru s dobrim nakitom nosi se po danu, ali i navečer. Bila je glavni hit Cannesa
Vidi originalni članak

Jednostavna, nevina i čista, bijela boja pravo je osvježenje na modnoj sceni, a pravi debi doživjela je na filmskom festivalu u Cannesu. Modni dizajneri među kojima su Victoria Beckham, Valentino, Alexander Wang i Rochas za proljeće/ljeto 2013. predlažu besprijekornu eleganciju u osnovnoj boji. 

Prednost bijele boje je ta što je možete kombinirati s ostalim bojama i svim modnim uzorcima. To je čini savršenim odabirom u svakoj prilici, a ovisno o vašem stilu, možete izabrati jedan odjevni komad ili zablistati u bijeloj od glave do pete. 

Po danu šareni nakit, po noći zlato

Mala bijela haljina tako stoji uz bok svojoj popularnijoj sestri, malo crnoj haljini. U dnevnim varijantama najbolje ju je kombinirati s niskim sandalama ili platnenim tenisicama, a styling možete podići šarenim ogrlicama i remenjem. 

Večernji look je puno smireniji i elegantniji od dnevnog, a najbolje se slaže sa zlatnim i sa srebrnim nakitom te visokim potpeticama. Isto pravilo vrijedi i za bijeli kombinezon. 

Košulja i majica prolaze u svakoj prilici

Bijela majica i košulja modni su evergreen koji jednako dobro izgleda na poslovnom sastanku, kavici s prijateljicama ili u kombinaciji za izlazak. Možete je nositi ispod sakoa ili veste, obogatiti šalom u jarkim nijansama ili predimenzioniranom ogrlicom, a odlično izgleda i ako je zataknete u suknju visokog struka. 

Bijeli sako voli print i neonske boje

Strukirani ili sako šireg kroja ne izlazi iz mode. Sako do kukova pristaje uz sve odjevne kombinacije, dok se kratki i strukirani najbolje slažu s haljinama i uskim hlačama. Ovisno o tome možete ih nositi s hlačama s cvjetnim printom, skinny trapericama ili uz kratku suknje i haljinu u neonskim bojama.  

Briljantno bijele hlače pun su pogodak

Bijele hlače podnose jarke boje, no nisu previše zahvalne po pitanju figure zato što vizualno proširuju. Najbolje se slažu s prozračnim bluzama, traper košuljama i majicama na prugice, a s klasičnim crnim T shirtom ne možete pogriješiti. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • black_cat 14.06.2013.

    nosi mi se bila boja

  • ivest 13.06.2013.

    bijelo je super i volim ga .. samo se svaka fleka i java vidi na njemu :p

  • ivanfilip 13.06.2013.

    Bijelo,pa još čipka...na ženama savršeno.Moja bolja polovica u otporu jer "bijela širi"?!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare