To je to što me zanima!

Saznajte kako se zaštiti od hepatitisa A i napravite najbolji kruh po receptu bake Marije

ČITAJ TOP SADRŽAJ Svakog dana biramo za vas tekstove iz našeg sadržaja. Ovo su preporuke iz rubrike Life&Style
Vidi originalni članak

Svakoga dana na jednome mjestu donosimo preporuke iz našeg digitalne free i PLUS+ ponude. Ovo su priče novinara 24sata iz Life&Style rubrike. Pretplati se na PLUS+ i čitaj sadržaj samo za tvoje oči.

Zeleno povrće omogućuje unos spektra vitamina kao što su A, C, K, B9 i ostalih, minerala poput kalija koji je od iznimne važnosti u tijelu a i  povisiti će se razine antioksidansa tako pomažući boriti se protiv slobodnih radikala. Kelj se smatra izuzetnim povrćem s najvećom koncentracijom vitamina i minerala.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

SAVJETI NAŠE NUTRICIONISTICE Vodič kroz zeleno povrće: 'Evo koje je najbolje jesti za zdravlje srca, mozga, krvnih žila...'

Ove kuće za odmor smještene su na osami i duboko u prirodi. Omogućit će vam odmor za dušu i tijelo. Koliba Bistrica Cottage nalazi se u Karlovačkoj županiji, a u srcu Kopačkog rita kuća za odmor Fisherman s četiri zvjezdice. To su samo neke od mnoštvo predivnih kuća koje nude mjesto za pravo opuštanje i odmor.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

ZVUKOVI ŠUME I ZOV PTICA Oaze u prirodi od Slavonije do Like: Ovo je 15 fantastičnih kuća za totalni odmor u miru i tišini

Od početka ožujka epidemiolozi su u Zagrebu zabilježili 57 oboljelih od hepatitisa A. Kod većine zaraženih očekuje se pojava žute kože, što je i najčešći razlog javljanja liječniku. Kod djece najčešće uopće nema simptoma. Oboljeli može biti zarazan 14 dana prije pojave i sedam dana nakon pojave simptoma žutice, a ako ne razvije žuticu, zarazan je 14 dana od pojave simptoma bolesti.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

DUGA INKUBACIJA Epidemija hepatitisa A hara Zagrebom, a vrhunac tek slijedi: Evo kako se zaštititi od zaraze

Marija Jagečić (84) iz Biškupaca kraj Požege punih 62 godine u krušnoj peći peče slasni domaći kruh. Recept je dobila od svekrve, a peče ga u krušnoj peći koju ujutro naloži sin Vinko. Pečenje kruha je postupak koji traje dva dana.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

OTKRILA I RECEPT Baka Marija (84) peče kruh već 62 godine: 'Nema boljeg, cijelo selo dolazi kod mene po kruh'

Naš horoskop navodno sadrži 13, a ne 12 znakova, kako odavno vjerujemo. Taj 13. znak nazvali su Zmijonosac. Njegova vladavina bila bi od 29. studenog do 17. prosinca, između Škorpiona i Strijelca.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

INTRIGANTNA TEORIJA Znate li da postoji 13. znak Zodijaka? To su posebni ljudi, provjerite jeste li među njima

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare