To je to što me zanima!

Saznajte sve o celulitu i kako ga se riješiti u kratkom roku do ljeta u novom prilogu uz 24sata

Celulit nastaje zbog niza razloga, ali protiva njega pomažu domaći pripravci i tretmani, o kojima nam pričaju renomirani hrvatski stručnjaci na području dermatologije i estetske medicine, te fitoterapeut
Vidi originalni članak

Uzroci nakupljanja masnog tkiva, kao i celulita, najčešće su loša i nepravilna prehrana te manjak tjelesne aktivnosti, no određenu ulogu igra i genetika, objašnjava nam estetski kirurg dr. Dinko Tončić u novom prilogu koji potražite, sutra, u četvrtak, 1. lipnja, samo u 24sata. Dermatolog Daniel Ceković pak pojašnjava da je priroda kože i vezivnog tkiva razlog zbog kojeg su žene sklonije celulitu, iako ga ima i određeni postotak muškaraca.

Borba protiv celulita zapravo traje cijele godine, no posebno je ‘izazovno’ pripremno razdoblje prije dolaska ljeta i kupaćih kostima, kad nam sređivanje linije za plažu postaje prioritet. U borbi nam ovoga proljeća pomažu super prirodni recepti koje donosimo, potičući otplavljivanje viška tekućine u zahvaćenim tkivima, ključnom u njegovu razbijanju. Najbolja eterična ulja, kaže aromaterapeut, koja se nanose utrljavajući u kožu su limunski eukaliptus i limunska trava, koje je potrebno razblažiti u baznom ulju. Uz to, važno je biti fizički aktivan i pravilno se hraniti, kloniti se stresa i pušenja. 

DRVENE ČAŠICE Brazilska maderoterapija super je metoda uklanjanja celulita

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare