To je to što me zanima!

Seksualno uzbuđivanje u vezi ne mora uvijek završiti seksom

Da biste začinili dugogodišnju vezu, svakog jutra prije odlaska na posao čvrsto zagrlite partnera, udahnite njegov miris i pogledajte ga u oči, savjetuje Snyder
Vidi originalni članak

Parovi koji su dugo u vezi tijekom godina zaboravljaju da je seksualno uzbuđivanje partnera dobro, tvrdi Stephen Snyder, autor knjige 'Love Worth Making: How to Have Ridiculously Great Sex in a Long-Lasting Relationship'.

- Žene često misle da je uzbuđivanje supruga bez namjere seksa okrutno. A ako se muškarac pobuni, misle da su obavezne spavati s njim - kaže Sanders koji to smatra pogrešnim i potiče parove da namjerno uzbuđuju supružnike te uživaju u uzbuđenosti koju su potaknuli kod svojeg partnera, bez ikakvih pritisaka.

KNJIGA DANA Ne brinite: Seks-fantazije su pokazatelj dobrog zdravlja...

- Kako dugogodišnja veza ne bi bila monotona i kako bi se partneri bolje povezali, ujutro prije odlaska na posao trebali biste se snažno zagrliti cijelim tijelom i strastveno poljubiti. Važno je i udahnuti partnerov miris te ga pogledati duboko u oči - tvrdi autor.

KNJIGA DANA Ona obožava seks poze ‘žene na prvome mjestu’ i ‘katapult’

Dodaje da ova vježba traje u prosjeku samo dvije minute, a pozitivno djeluje na vezu i odnose u njoj. Izvoditi je možete i kad jedno od vas nije zainteresirano za seks. Treba se opustiti i uživati u tome da vas je vaš partner uzbudio, a ne promatrati to negativno.

VARAO JU JE, A ONA GA NE ŽELI OSTAVITI: Slavna ljepotica progovorila o svom nevjernom dečku

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Jedan_dečko 23.10.2018.

    Komentari 22, a ja vidim samo 4 komentara

  • Jedan_dečko 20.10.2018.

    Nevjerovatno da je netko napisao knjigu o ovome, svasta....

  • DedaCvrle 19.10.2018.

    Ko je ovo napisao da ne treba seks?? .Normalno da treba seks. Eto ja kada sam onemoćao i prestao seksati odmah sam dobio nogu u guzicu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare