To je to što me zanima!

Šest kombinacija s prorezanim majicama koje su jesenski hit

Prorez otkriva malen dio kože, što unosi razigranost u svaki outfit, kao i dozu privlačnosti. Majice s prorezima idealne su za prejelazno razdoblje, a mogu se kombinirati s prorezanim ili klasičnim suknjama i hlačama
Vidi originalni članak

Gola koža ramena, ključne kosti ili područja iznad grudi donosi dozu razigrane elegancije u jesenske outfite, a prorez se može odlično kombinirati s nakitom koji će se samo djelomično vidjeti. Izrazito su efektni na majicama s dugim rukavima i dolčevitama, a posebno dobro izgledaju u kontrastu s kožom.

POGLEDAJTE VIDEO: Outfit trik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dijela dolčevita zaigranog kroja odlična je uz klasične traperice, a može se nositi kao dnevni i večernji look.

Prorez iznad grudi može služiti za njihovo naglašavanje u dolčeviti u kojoj inače ne bi došel do izražaja. Zavodljiva kombinacija idealna je za spoj ili večernju zabavu.

Simetrični prorezi iznad grudi otkrivaju malo kože, no daju običnoj majici novu dimenziju. Neki high street brendovi dodaju metalne kopče koje služe kao dekorativni element i mogu zamijeniti nakit.

Asimetrija je češća u odjevnim predmetima s prorezima od simetrije, a daje posebnu modnu zanimljivost tamnim monokromatskim kombinacijama. 

Dizajneri također isprepliću kontrastne boje i kombiniraju ih s prorezima za jači efekt.

Crna majica s golim ramenom može biti dio casual kombinacije, a može se kombinirati i sa suknjom za večernji izlazak.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare