To je to što me zanima!

Sin ne može pronaći djevojku. Stalno je s društvom i često piju

Imam sina od 30 godina. Voljela bih da mi odgovorite kakva ga sudbina očekuje. Nema djevojku i nikako da se skrasi. Hoće li je naći? Izlazi s prijateljima pa mi uvijek doma dođe pijan
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine, 

imam sina koji ima 30 godina. Voljela bih da mi odgovorite kakva ga sudbina očekuje. Nema djevojku i nikako da se skrasi. Hoće li je naći? Izlazi s prijateljima pa mi uvijek doma dođe pijan. Bojim se da ne upadne u loše društvo. Kad s njim pokušam razgovarati, on se ne otvara i ne želi reći što ga muči. Molim vas pomozite jer sam jadna i bojim se za njega.  

šifra:  jadna i tužna

Odgovor:

Analizirao sam fotografiju i zaključio kako je vaš sin vrlo osjetljiv, a tvrdoglav. Promjenjiva je raspoloženja i uvijek radi na svoju ruku. Ne trudi se previše, a nažalost se u zadnje vrijeme i opija te postaje nezgodan i razočaran. Vidim u ovoj situaciji i dalje probleme. Vi ćete mnogo snage i energije utrošiti jer on je dosta kompliciran. Ne vidim mu djevojku u bliskoj budućnosti pa niti ženidbu. Bojim se da ne padne u još lošiju situaciju stoga vi s njim pokušajte razgovarati kad vidite da je raspoložen. Potreban mu je savjet, no nastojte mu se na neki način približiti, a ne ga koriti zato što nema djevojku. On je još mlad i moguće je da se njegova priča okrene na pravi put, odnosno da se on korigira u ponašanju. Javite mi se opet polovicom godine. Sretno, ali i oprezno. 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • Pig Benis oOo 12.04.2021.

    Podsjetilo me na jednu zenu koju sam upoznao u bolnici kad sam imao nekih 28. Taman mi se rodio mali, imao je mozda godinu dana. Cekamo mi sad neke nalaze i pricam ja s njom. I veli, a kako lijepo mlad covjek, zena, dijete. Pitam ja nju - a vi, imate li djece? Veli aaa ima dijete, eto bas gleda kad ce nalaz, mora ic doma nesto mu skuhat za jest da ne bude gladan. Pitam ja, a da, i vi imate malo dijete? Koliko je star? -26 godina - veli ona.

  • LOVAC NA PINOKIJE 12.04.2021.

    Evo ja ću vam odgovoriti na pitanje. Mislim da vaš sin pije i da bi mogao završiti u lošem društvu a mislim da i nema djevojku.  Isto tako sam jako zabrinut za njega jer mislim da neće pronaći djevojku, Evo to sam izgatao iz vašeg pitanja.

  • Meryann 11.04.2021.

    Gospođo vrlo jednostavno, sinu nogu u dupe i nek živi i snalazi se sam. Dok mu vi kuhate, perete i sve radite njemu žena i ne treba! Njemu je predobro, on će pod ovim uvijetima bit kod vas do penzije “ja još uvijek kao momak žiiiiiiviiiiim....”

Komentiraj...
Vidi sve komentare