To je to što me zanima!

Slika govori sve: Godinama nije spavala u svom krevetu jer od stvari nije mogla doći do njega

Tijekom godina žena je nakupila toliko stvari da više gotovo nije mogla ući u sobu. Njezinoj kćeri je prekipjelo i odlučila je pobacati sve iz nje - jer se radilo o stvarima koje joj ni ne trebaju...
Vidi originalni članak

Majka Melanie Hutchinson iz Edinburgha nije znala stati s prikupljanjem stvari pa je toliko zatrpala spavaću sobu da krevet više nije ni vidjela, a kamoli da bi u njemu mogla prespavati. 

Kći je zato uzela stvar u svoje ruke i temeljito očistila majčinu spavaću sobu. Njezina je mama je hoarderica i tijekom godina je nakupila puno predmeta koji joj zapravo ne trebaju. 

Pogledajte video o gomilanju stvari:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U jednom je danu stvari i robu potrpala u 15 velikih crnih vreća za smeće, i tako očistila gomile koje su prekrivale ne samo krevet već i pod u sobi. 

Spavaća soba nakon toga jedva je prepoznatljiva.

Melanie je fotografije sobe prije i poslije podijelila na Facebook grupi Hinch Army Cleaning Tips, u kojoj su je članovi nagradili pohvalama za trud. 

Melanie je na kraju rekla da joj je majka oduševljena rezultatom.

STANJE KAOSA I UMA Kakav nered ostavljate oko sebe? To će otkriti kakvi ste


Objasnila je i da je tijekom godina pokušala pomoći mami da se riješi čuvanih predmeta, ali redovito bi se posvađale kad god bi krenula s "pospremanjem". 

Uredila je i preostale komade namještaja u sobi i dobila prostor koji je mnogo privlačniji i ugodniji za život. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bolna_istina 11.06.2020.

    Aljkava osoba

Komentiraj...
Vidi sve komentare