To je to što me zanima!

'Smućkala' osvježivač tkanine koji miriše bolje od kupovnog

Korisnica TikToka pokazala je kako sama miješa osvježivač uz koji tkanine zadrže svježinu i miris puno dulje nego s kupovnim osvježivačem. Pokazalo se da mnogi to već rade
Vidi originalni članak

Bliži se vrijeme proljetnog čišćenja, pa vrijedi baciti oko na efikasne trikove za osvježavanje tkanina u domu koji se svako malo pojave na TikToku. U nedavno objavljenom videozapisu učiteljica Mina podijelila je kako je napravila sprej za čišćenje koristeći mješavinu tri različita proizvoda za pranje rublja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sušenje rublja kod kuće nije zdravo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U snimci je vidimo da kombinira Lenor Gold Orchid Fabric regenerator, Comfort Blue Skies regenerator za tkanine i Lenor Spring Awakening In-Wash Scent Booster, koji se koristi za uklanjanje mirisa s odjeće. Sve je to pomiješala s vodom pa stavila u staru praznu bočicu potrošenog sredstva za osvježavanje tkanine. 

Tim je sredstvom pošpricala jastuke.  

@lifewithmina07

My own febreze 🤩 ##cleanfreshhype ##cleaning ##febreze ##mrshinchhome ##cleaning ##fabricconditioner

♬ What You Know Bout Love - Pop Smoke

- Ovo je sto puta bolje od kupovnog sredstva - ustvrdila je. Njezin je post ubrzo 'zaradio' više od  5000 'lajkova'.

- I ja radim svoj sprej, puno je bolje od kupovnog - napisala je jedna korisnica Tik Toka. Druga je dodala da i ona radi svoj sprej od sličnih proizvoda te da doista bolje i dulje miriše od kupovnog. Većina ostalih komentatora kaže kako to rade već godinama te da tkanina tretirana s takvim pripravkom puno duže zadržava svježinu i miris nego ona tretirana kupovnim sredstvima, prenosi The Sun. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Sparkling Star 18.02.2021.

    "Miriše bolje od kupovnog", a kupi tri proizvoda da bi dobila taj jedan miris. Osim toga, rublje treba prati a ne maskirati smrad nekim mirisima.

  • nana 23 18.02.2021.

    To što miriši ne znaći da je čosto🙄

  • ..lola. 18.02.2021.

    Kakva svježina na neopranu tkaninu? Ne držim i ne kupujem ništa što se ne može prati

Komentiraj...
Vidi sve komentare