Lifestyle

Komentari 9

'Smućkala' osvježivač tkanine koji miriše bolje od kupovnog

'Smućkala' osvježivač tkanine koji miriše bolje od kupovnog

Korisnica TikToka pokazala je kako sama miješa osvježivač uz koji tkanine zadrže svježinu i miris puno dulje nego s kupovnim osvježivačem. Pokazalo se da mnogi to već rade

Bliži se vrijeme proljetnog čišćenja, pa vrijedi baciti oko na efikasne trikove za osvježavanje tkanina u domu koji se svako malo pojave na TikToku. U nedavno objavljenom videozapisu učiteljica Mina podijelila je kako je napravila sprej za čišćenje koristeći mješavinu tri različita proizvoda za pranje rublja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sušenje rublja kod kuće nije zdravo

U snimci je vidimo da kombinira Lenor Gold Orchid Fabric regenerator, Comfort Blue Skies regenerator za tkanine i Lenor Spring Awakening In-Wash Scent Booster, koji se koristi za uklanjanje mirisa s odjeće. Sve je to pomiješala s vodom pa stavila u staru praznu bočicu potrošenog sredstva za osvježavanje tkanine. 

Tim je sredstvom pošpricala jastuke.  

- Ovo je sto puta bolje od kupovnog sredstva - ustvrdila je. Njezin je post ubrzo 'zaradio' više od  5000 'lajkova'.

- I ja radim svoj sprej, puno je bolje od kupovnog - napisala je jedna korisnica Tik Toka. Druga je dodala da i ona radi svoj sprej od sličnih proizvoda te da doista bolje i dulje miriše od kupovnog. Većina ostalih komentatora kaže kako to rade već godinama te da tkanina tretirana s takvim pripravkom puno duže zadržava svježinu i miris nego ona tretirana kupovnim sredstvima, prenosi The Sun. 

Najčitaniji članci