To je to što me zanima!

Soja, sir, krafne i pržena hrana mogu smanjiti želju za seksom

Pržena hrana uzrokuje slabiji protok krvi do genitalija, slatke namirnice potiču umor zbog neravnoteže glukoze, a sojini pripravci remete ravnotežu hormona u tijelu
Vidi originalni članak

Sojini pripravci , kao i hrana bogata sojom sadrže estrogen koji može poremetiti libido. Ako niste alergični na mlijeko, a volite okus sojinog mlijeka, pomiješajte to dvoje u omjeru jedan naprema jedan kako bi uravnotežili unos estrogena, savjetuje nutricionisti Maria i Brian Clement, autori knjige "Sedam tajni dugovječne seksualne vitalnosti".

Pržena hrana

Pomfrit, čips i pržena piletina sadrži puno trans masnih kiselina, koji usporavaju protok krvi u žilama jer uzrokuju taloženje masnoća na njihove stijenke. Tako usporavaju i cirkulaciju prema genitalijama, što uzrokuje slabljenje libida, osobito dugoročno. upozoravaju Clementi.

Sladoled i sir

Previše mliječnih proizvoda u prehrani uzrokuje probavne smetnje poput grčeva i nadutosti, kao i osjećaja težine. Ako jedete puno takvih namirnica, pokušajte se ograničiti na tri mliječna obroka na tjedan i brzo ćete vidjeti rezultate, piše Yahoo Shine.

Alkohol 

Prekomjerno ispijanje alkohola djeluje porazno na spolni nagon , a to se nerijetko primijeti tek nakon što smanjimo piće. Umjesto koktela, radije odaberite svježi voćni sok koji će vam dati energiju za seksi aktivnosti.

Hamburger i hot dog

Meso slabije kvalitete koje se obično stavlja u hrenovke i pljeskavice najčešće je prepuno kemikalija koje mogu uzrokovati hormonsku neravnotežu u tijelu. Odbacite prerađene namirnice iz svoje prehrane i usredotočite se na organsku hranu kao i organsko meso, savjetuju stručnjaci.

Krafne

Iako desert možete povremeno pojesti, svakodnevno jedenje krafni djelovat će loše na libido, zbog naglog porasta i pada glukoze u krvi.

Voda iz slavine

Neke vrste vode iz slavine mogu sadržavati sintetske kemikalije koje snižavaju razine energije, a osobito testosterona kod muškaraca. Rješenje tom problemu je ugrađivanje kućnih filtera koji će pročistiti vodu.

Idi na 24sata

Komentari 189

  • AnonymAnus 24.08.2012.

    Prije obilnog rucka, poslije obilnog rucka ili za vrijeme obilnog rucka, tak mi svejedno, ziher ce mi smetat ak maznem 4 krafne, pffffffff

  • MegaValeval 12.08.2012.

    sve ovo skupa mi je smanjilo želju za svime xD

  • anonimus1 12.08.2012.

    želju za sexom ubija smrad iz usta, smrad nogu , ispod pazuha a onda pretpostavite sto slijedi...odbija i alkohol jer doprinosi sexu na brzaka s kajanjem dugo poslije,odbija kad se nažderu češnjaka i jos drugih stvari a ne ovo sto ste nabrojili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare