Obavijesti

Lifestyle

Komentari 189

Soja, sir, krafne i pržena hrana mogu smanjiti želju za seksom

Soja, sir, krafne i pržena hrana mogu smanjiti želju za seksom
1

Pržena hrana uzrokuje slabiji protok krvi do genitalija, slatke namirnice potiču umor zbog neravnoteže glukoze, a sojini pripravci remete ravnotežu hormona u tijelu

VIDEO

Sojini pripravci , kao i hrana bogata sojom sadrže estrogen koji može poremetiti libido. Ako niste alergični na mlijeko, a volite okus sojinog mlijeka, pomiješajte to dvoje u omjeru jedan naprema jedan kako bi uravnotežili unos estrogena, savjetuje nutricionisti Maria i Brian Clement, autori knjige "Sedam tajni dugovječne seksualne vitalnosti".

Pržena hrana

Pomfrit, čips i pržena piletina sadrži puno trans masnih kiselina, koji usporavaju protok krvi u žilama jer uzrokuju taloženje masnoća na njihove stijenke. Tako usporavaju i cirkulaciju prema genitalijama, što uzrokuje slabljenje libida, osobito dugoročno. upozoravaju Clementi.

Sladoled i sir

Previše mliječnih proizvoda u prehrani uzrokuje probavne smetnje poput grčeva i nadutosti, kao i osjećaja težine. Ako jedete puno takvih namirnica, pokušajte se ograničiti na tri mliječna obroka na tjedan i brzo ćete vidjeti rezultate, piše Yahoo Shine.

Alkohol 

Prekomjerno ispijanje alkohola djeluje porazno na spolni nagon , a to se nerijetko primijeti tek nakon što smanjimo piće. Umjesto koktela, radije odaberite svježi voćni sok koji će vam dati energiju za seksi aktivnosti.

Hamburger i hot dog

Meso slabije kvalitete koje se obično stavlja u hrenovke i pljeskavice najčešće je prepuno kemikalija koje mogu uzrokovati hormonsku neravnotežu u tijelu. Odbacite prerađene namirnice iz svoje prehrane i usredotočite se na organsku hranu kao i organsko meso, savjetuju stručnjaci.

Krafne

Iako desert možete povremeno pojesti, svakodnevno jedenje krafni djelovat će loše na libido, zbog naglog porasta i pada glukoze u krvi.

Voda iz slavine

Neke vrste vode iz slavine mogu sadržavati sintetske kemikalije koje snižavaju razine energije, a osobito testosterona kod muškaraca. Rješenje tom problemu je ugrađivanje kućnih filtera koji će pročistiti vodu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!
POKUŠALA OBORITI REKORD

Talijanka Chiara Mangiatutto stigla u Karlovac pojesti pizzu od metra - mazala ju Nutellom!

Chiara je pokušala pojesti poznatu pizzu od metra kao 101. natjecatelj. Food influencerica stigla je sa Sicilije, a karlovačka pizza koju je mazala čokoladnim namazom sad nosi ime po njoj