To je to što me zanima!

Stilist o Kate Middleton: 'Nova joj frizura bolja i zbog 3 djece'

Poznati britanski stilist James Johnsont kaže da su uredno skupljeni pramenovi naprijed u kombinaciji s malo neurednijom kosom koja straga pada idealni za više evenata u danu
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton (38) nedavno je svoju pomno feniranu dugu frizuru zamijenila s nešto jednostavnijom, a poznati britanski stilist James Johnson rekao je da je taj novi stil Kate izabrala jer joj 'omogućuje da brzo prijeđe iz formalnog looka u casual stil i takva provodi vrijeme s obitelji, a da ne mora misliti i o kosi.

Frizura u kojoj je kosa samo do pola podignuta, objasnio je Johnson, napravi se za tren, pa Kate više dragocjenog vremena može provesti sa djecom, umjesto da vrijeme gubi kod stilista.

- Za takvu je frizuru dovoljno nekoliko minuta ujutro, samo se dio kose skupi po sredini glave i pričvrsti ukosnicama, za razliku od vremena koje je Kate bilo potrebno samo za feniranje dok je nosila lokne na raspuštenoj kosi - kaže Johnson za Femail.

On objašnjava i kako su uredno skupljeni pramenovi koji su začešljani prema iza u kombinaciji s malo neurednijim ostatkom kose koji straga pada, također idealni i za brzi prelazak iz događaja, poput npr. kraljevskih zaruka na ležerni školski event ili dječju utakmicu.

PROGOVORILA U PODCASTU Kate Middleton o djeci: 'Nisam znala hoću li biti dobra majka'

- Tu je i praktičan element jer je ovakva kosa otporna i na vremenske uvjete i neće joj malo vjetra potpuno uništiti frizuru -  nastavio je stilist koji kaže kako bilo tko može kopirati Katein novi stil u samo nekoliko jednostavnih koraka:

- Uhvatite gornji dio kose od uha do uha u visoki čvrsti rep, prijeđite po tom dijelu s četkom prema natrag, a onda s lakom koji ste prije raspršili na češalj, kako biste uhvatili i one 'nestašne' dlačice, pa pričvrstite sa špangicama ili gumicom.

PROMO Tri trenda za dobitnički outfit ovog proljeća

Donji dio kose koji niste uhvatili u rep ostavite da pada, a nije loše ni ako samo na dijelu napravite kovrče - poručuje britanski stilist. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare