Obavijesti

Show

Komentari 4

Kate Middleton o djeci: 'Nisam znala hoću li biti dobra majka'

Kate Middleton o djeci: 'Nisam znala hoću li biti dobra majka'
6

Kraljevski par ima troje djece: princa Georgea (6), princezu Charlotte (4) i princa Louisa (20 mjeseci). Oni su treći, četvrta i peti u nasljednom redu za britansku krunu

VIDEO

Vojvotkinja od Cambridgea Kate (38), supruga princa Williama (37), istaknula je važnost prvih godina života djeteta u podcastu objavljenom u subotu kojim želi promicati veću brigu za djecu te dobi.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

01:50

Kate je u 40-minutnom razgovoru za podcast 'Sretna majka, sretno dijete' koji ide već petu sezonu, rekla u povjerenju da se 'cijelo vrijeme' brinula hoće li biti dobra majka, dodajući da 'majke koje kažu da se ne brinu zbog toga, zapravo lažu'.

- Dovoditi u pitanje vlastite odluke, vlastito mišljenje i sve te stvari, to počinje čim dobiješ dijete - rekla je ta majka troje djece i dodala "potpuno sam podcijenila utjecaj i promjenu koju je to unijelo u naš život".

Princess Charlotte to begin school

Po Kateinim riječima, za sposobnost da doista uživa u vremenu koje provodi s bližnjima može zahvaliti svojoj predivnoj baki.

- Posvećivala nam puno vremena, igrala se s nama, kuhala s nama i učila nas da radimo rukama - rekla je Kate. 

Trooping The Colour

- Velik dio tog iskustva pokušavam ponovo proživjeti sa svojom djecom - dodala je, zauzimajući se za to da se tom važnom razdoblju u odgoju djeteta, od začeća do pete godine života, posveti više pažnje.

Kraljevski par ima troje djece: princa Georgea (6), princezu Charlotte (4) i princa Louisa (20 mjeseci). Oni su treći, četvrta i peti u nasljednom redu za britansku krunu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin