To je to što me zanima!

Stiže vrijeme kratkih krojeva: Ove sezone minica ima tri lica

Minica je nerijetko asocijacija na ljeto, more i odmor, no i u urbanim formulama ona izgleda odlično, naročito u kombinacijama sa sakoima i bluzama, a u novoj varijanti kratka suknja ima i glamurozan karakter
Vidi originalni članak

Kratka suknja, nastala kao revolt u šezdesetima i simbol slobode, ove sezone ima nekoliko simpatičnih lica - tu su male glamurozne suknje, jednostavne dnevne te fina minica koja se ne odvaja od sakoa. Poput malog kostima, inspiriranog bukle tekstilom i klasičnim dizajnom, minica i sako imaju elegantnu sinergiju.

Novi kostim dolazi u varijanti s kratkom suknjom, uglavnom se radi o bazičnim bojama i motivima kao što je karirani ili prugasti.

POGLEDAJTE VIDEO: Tek kupljenu odjeću treba oprati prije korištenja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tu je i laganija, više casual varijanta minice, u točkastom izdanju, a savršeno paše uz kratke majice i topove s otvorima. Ponekad ima i plise te u bijelom tonu podsjeća na tenis.

PREOKRET U POSLOVANJU Prvi dan otvorenja online shopa u J. Koreji, Hermes je rasprodao 'jeftinije' stvari do 25.000 kuna

Ove sezone trendove je osvojila još jedna kratka kreacija - minica s volanima, načičkana i glamurozna, koja više voli izlaske i partijanje. Dolazi u varijanti inspiriranoj osamdesetima, kad je sve bilo raskošno i bogato.

Kako "smiriti" minicu s volanima: U kombinaciji s klasičnom bijelom košuljom i minimalističkim detaljima.

LJETNE HALJINE Sunce, marame, limuni i retro kombinacije: Slatka nova kolekcija Anamarije Asanović

Umjesto kostima u istom tonu, fora je složiti poslovnu kombinaciju različitih nijansi.

Na kratke i slatke suknje, neodoljivo će pristajati bluze s ogromnim puf ramenima, hit sezone.

VIRTUALNA SURADNJA Genijalac šešira Stephen Jones novu kolekciju isprobao je prvo na digitalnoj dami Noonoouri

Nedavno je na društvenim mrežama osvanuo mikro trend - minica inspirirana suknjom za tenis. Čistog je, bijelog tona te ima obavezni plisirani detalj na prednjem djelu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare