Lifestyle

Komentari 1

Sunce, marame, limuni i retro kombinacije: Slatka nova kolekcija Anamarije Asanović

Sunce, marame, limuni i retro kombinacije: Slatka nova kolekcija Anamarije Asanović

Modna dizajnerica inspirirala se sunčanim odmorom, piknikom i veselim voćnim motivima te donosi novu kolekciju u znaku haljina i laganih odijela nalik na fluidne pidžame, a sve skupa ukrasila je maramama

Anamarija Asanović predlaže hit modele za ovo ljeto, među njima su ženstveni krojevi inspirirani pedesetima i šezdesetima, a sve skupa namijenjeno je casual momentima na suncu. Modeli Petra Kraljev, Anja Jozić i autorica osobno, zvijezde su nove modne kampanje.

- Kolekcijom dominira prava eksplozija šarenih boja poput ljubičaste, žute, narančaste i neizbježne crvene boje kao odraz ženstvenosti. Koketirajući s uzorcima voća i floralnog printa, u fokusu je ženska snaga kroz mediteranski doživljaj - objavila je Asanović povodom predstavljanja kolekcije.

Kreacije donose raskošne nijanse, ali i krojeve poput A haljina i puf rukava, koji se nalaze na popisu najtraženijih trendova sezone. Marama na glavi evocira retro stilove uokvirene u ženstvenost.

U kolekciji se mogu naći i kreacije otvorenih leđa, idealne za ljetne party trenutke, a tu su i motivi poput voća, cvijeća i lepeza koji simboliziraju mediteranski chic.

Najčitaniji članci