To je to što me zanima!

Stručnjakinja za seks: Muškarci odmah trebaju prestati s ovom odvratnom navikom

Australka Nadia Bokody u kolumnama i u svom blogu dijeli savjete o seksu i vezama, a sada je rekla kako bi muškarci trebali malo više pripaziti na osobnu higijenu
Vidi originalni članak

U anketi iz 2018. godine pokazalo se da tek 84% muškaraca misli da je prati ruke nakon WC-a 'iznimno važno', dok to misli 91% žena, rekla je Nadia Bokody i dodala kako mnoge žene u isto vrijeme na Redditu mole svoje muškarce da prestanu ostavljati smeđe tragove na gaćama. 

POGLEDAJTE VIDEO (što poza u kojoj spavate govori o vašoj vezi):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iznimno niski standardi koje postavljamo za mušku higijenu još su samo jedan u nizu dvostrukih standarda koji postoje u heteroseksualnim vezama. Sve moje prijateljice ulažu veliki napor u pranje i uljepšavanje intimnog područja prije seksa. To uključuje stvari poput laserskog uklanjanja dlačica, tuširanja i sličnog. Nažalost, većina žena s kojima sam pričala rekla je kako su imale partnera koji je u jednom trenutku rekao kako ne mirišu lijepo tamo dolje, iako održavaju osobnu higijenu na razini koja bi posramila mnoge muškarce - kaže Nadia.

100% SIGURNI Ovo je najsigurniji znak da vas netko zavodi - nema greške!

Ono što ju najviše smeta kod te situacije je što se žene ispričavaju za tako nešto i na taj način opet preuzimaju krivicu, kao i u mnogim drugim aspektima veze, a svojim muškarcima dopuštaju da se ne operu prije seksa, piše The Sun.

NEMOJTE BITI KRITIČNI Pravi način kako razgovarati o seksualnim problemima u vezi

- To se treba promijeniti i žene više ne bi smjele dopuštati svojim muškarcima da se izvlače s lošom higijenom, već ih trebaju natjerati da se propisno peru - zaključila je. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • mibu 28.10.2020.

    Imate i vi svojih bisera....

  • 565QW 28.10.2020.

    čista laž .....one su više "prljavije" nego mi .....dosta puta se i uvjerio ....došlo mi da povratim ...

  • VLADEK72 27.10.2020.

    Čujte ovaj razgovor Iveka i Štefa: " Znaš Štef, odkak su nam v hiže uveli vodovod, čuča više nema tak fini ni okus ni miris "

Komentiraj...
Vidi sve komentare