To je to što me zanima!

Super morski recepti: Menule se suše na grančicama smriča

Menulice na Lošinju kroz povijest toliko vole da joj tepaju epitetima 'lošinjski kruh', pa čak i 'lošinjski pršut'. Gotovo nema kuće u kojoj se menule u jesen i zimu ne pripremaju barem jednom tjedno
Vidi originalni članak

Trlje i menule dostupne su i najtanjem novčaniku. Kad je o trljama riječ, to se odnosi samo na trlje blatarice, jednom od najčešćih koćarskih ulova, a ne o trlji kamenjarki, odnosno kako se u nas obično naziva - trlja od kamena. Ta druga dostiže i deseterostruko veću cijenu. Obje imaju vrlo nježno, mekano meso i izvanredno profinjen okus.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare