To je to što me zanima!

Super trik: Hoće li se korektor skupljati u boricama oko očiju otkrijte pomoću ove metode

Podočnjaci i područje ispod oka uglavnom ima neke borice, ili su to smijalice ili će one vjerojatno nastati s vremenom. Korektor tako postaje svakodnevica, zato je važno imati onog koji neće te bore naglasiti
Vidi originalni članak

Područje oko očiju vrlo je osjetljivo, a podočnjaci s godinama znaju biti sve izraženiji. Zato su korektori tu da prekriju te promjene, no ponekad je komplicirano odabrati pravi.

Jedna je ljubiteljica šminke shvatila kako to napraviti, odnosno kako odabrati korektor koji se neće nakupljati na boricama ispod očiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alexis Androulakis za sebe kaže da je veteranka beauty industrije te često isprobava razne make-up formule.

@thelipsticklesbians Over time I’ve found that I get the most accurate lay-down for concealer when I deposit product on this part of my hand. Since it naturally creases just like your under eye will, it’s a clever way to simulate how your concealer might perform on your actual face. Did you know this little hack? 👀 #beautytok #makeup #concealer #thelipsticklesbians ♬ original sound - The Lipstick Lesbians

- Kad ste u drogeriji, isprobajte korektor za oči na području koje ima sličnu strukturu i borice, a to je područje između zapešća i palca - otkrila je Androulakis.

Tako ćete vidjeti kako reagira na prirodne nabore, dodala je stručnjakinja.

ZA LJEPŠI POGLED Previše počupane obrve sakrit će sjenilo i maskare, a evo kako ćete potaknuti brži rast

Naime, na tom području koža ima prirodne linije i bore te je koža slična kao ispod očiju, tanka i gotovo da nema masnog tkiva.

S vremenom koža gubi kolagen te se smanjuje njezina napetost, što rezultira borama.

- Budući da se koža na tom mjestu prirodno 'gužva' baš kao što će to učiniti vaši podočnjaci, zapravo simulirate kako bi se korektor mogao ponašati na licu - izjavila je beauty ekspertica.

SJAJNO ČELO Njega masne kože - umirite je kremama i posebnim maskama

U jednom od komentara korisnica je izjavila kako isti trik vrijedi i za ruž za usne, također može otkriti hoće li naglasiti bore. Naime, i usne su osjetljive te nemaju masnog tkiva i zato se brzo isušuju pa s godinama nastaju borice.

Prije nanošenja korektora na podočnjake je najbolje staviti kremu za hidrataciju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare