To je to što me zanima!

'Suprug i ja odvojeno idemo na godišnji, a ne vodimo ni dijete'

Amerikanka Nadine Jolie Courtney i njezin suprug Erik već godina idu odvojeno na odmore. Kažu da im je to učvrstilo vezu i dalo im priliku da istražuju svoje interese i da se 'odmore' jedno od drugog
Vidi originalni članak

Nakon što smo suprug i ja dobili kćerkicu, otišla sam na devetodnevno putovanje koje mi je pomoglo da vratim jasnoću, perspektivu, a i što je najvažnije za novu majku, odmorila sam se. Zamijenila sam život mijenjanja pelena i ranog buđenja za sedam dana u toplicama u Austriji, a onda sam još provela i vikend kod svoje prijateljice u Londonu, koju rijetko imam priliku vidjeti, započela je svoju priču Nadine Jolie Courtney iz SAD-a.

To putovanje sasvim nam je promijenilo život, ja sam dobila priliku da se odmorim, a suprug da se još više poveže s našom malenom. Čak nam je i brak bio jači nakon toga. 

KUĆA MAGIČNE TRAVE Eko kozmetika: Radimo prvi kruti sapun za intimnu njegu

Nekoliko mjeseci kasnije i moj suprug je otišao sam na odmor i to u Floridu da posjeti svog najboljeg prijatelja iz djetinjstva u Miamiju. Nakon toga je unajmio auto i otišao do Tampe gdje su mu živjeli djed i baka kako bi istražio svoje obiteljsko stablo. Uspio je saznati mnogo informacija o svojoj obitelji, ali i svom ocu koji je preminuo dok je moj muž još bio dijete. Nema šanse da bi Erik to sve uspio da smo kćerkica i ja bili s njim.

Imamo divnu vezu i oboje zajedno odgajamo dijete, što možemo jer radimo od doma, ali baš zbog toga provodimo jako puno vremena zajedno. Imamo zajedničkih interesa, ali postoje stvari koje zanimaju jednog od nas, a drugom dosađuju. 

NEVJERA U STATISTICI Tko i zašto vara: Muški poslije 40-e i oni koji su i prije varali

Nakon uspješnih solo odmora tijekom prve godine života naše kćeri, odlučili smo da ćemo to raditi svake godine.

Erik je jako strastven u vezi povijesti i tijekom godina iskoristio je te odmore kako bi posjetio Atenu, Rim, Tursku... U međuvremenu ja sam radila što ja volim, išla sam u toplice, na krstarenja i posjećivala sve što ima veze s kraljevskim obiteljima.

Jedna konstanta koja je istinita za ta naša putovanja je da si jako nedostajemo dok nismo zajedno i jedva čekamo da se čujemo preko FaceTimea na kraju dana kako bi si ispričali sve što smo doživjeli, a kako je naša kći sada starija, i ona uživa u tim večernjim razgovorima.

NI NE SLUTIMO Ljudi nikad nisu bili umorniji od danas: Ovo su skriveni uzroci!

Ta razdvojenost nam je pomogla da još više cijenimo našu ljubav i oboje jedva čekamo kraj putovanja da možemo pasti jedno drugom u naručje, ispričala je Nadine Jolie Courtney za Business Insider.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Judita👥 14.02.2020.

    Pa njihov izbor 😉..ako su se oni s time uskladili..

  • 13.02.2020.

    Ahaaaaaa

  • kužibaba 13.02.2020.

    Po tome kcer je stalno doma 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare