To je to što me zanima!

Svaka bi ga majka poželjela za zeta: Vrijedni 18-godišnjak sam je preuredio garažu roditelja

Mladi Britanac je od garaže napravio svoj prvi stan. Njegov projekt obnove pokazao se vrlo popularnim, jer su mnogi zamolili Lewisa da dođe i dovrši radove na njihovim domovima
Vidi originalni članak

Ima 18 godina i pretvorio je garažu svojih roditelja u svoj prvi stan, u svega šest mjeseci nakon što bi završio dnevni posao. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lewis Tattersall iz Sheffielda prikupio je milijune pregleda na društvenim mrežama. Pametni 18-godišnji stolar pretvorio je garažu roditelja u svoj stan, a sada od toga pravi posao. U nizu impresivnih videa, Lewis dijeli kako je teklo renoviranja garaže.

JESTE LI ZNALI? Evo kako se riješiti vlage dok se kupate u kupaonici: Redoslijed kojim punite kadu vodom je trik

Njegov najnoviji video prikazuje konačni raspored i elegantnu završnu obradu, zajedno s kuhinjom, bračnim krevetom i kupaonicom obloženom mramornim pločicama, prikupivši gotovo četiri milijuna pregleda.

- Sve sam napravio u skladu s građevinskim propisima. Svi koji su zainteresirani za preuređenje svoje garaže ili nešto slično, preuzimam posao za novu godinu pa mi pošaljite poruku - objavljuje Britanac.

@lewistattersall._ Changing my garage in to flat to life in part 10✅ #joinery #joiner #selfemployed #kitchen #plastering #kitchenfitting #garageconversion #18yearold #dewalt #makita #part10 #flat #house #trade #screws #neat #quality #hardwork #work #construction #secondfix #carpentry #howdens #comingalong #weekendwork ♬ If I Can't - 50 Cent

Lewis je uklonio stari krov garaže i zamijenio ga novim. Zatim je skinuo garažna vrata i zvao u pomoć zidara. Unajmio je vodoinstalatera i električara da provuku cijevi i žice kroz pod prije izolacije i postavljanja poda. Otkrio je i kako je izgradio zidove, ugradio kuhinju i kupaonicu te dodao drvene podove. Sam je postavio i prozore. Nakon što je projekt bio dovršen, Lewis je pokazao i svoje vještine uređivanja interijera i stvorio šik, moderan prostor dodavanjem reflektora, biljaka i kauča na razvlačenje.

Roditelji su platili materijal, ali je zauzvrat on u slobodno vrijeme dovršio sve radove te namjerava plaćati stanarinu, struju i vodu. Mnogi su bili impresionirani njegovim radom pa su pohrlili u komentarima hvaliti Lewisa.

TAMNI INTERIJER Kako iskoristiti tamni dizajn uređenja u domu, da se pritom ne osjećate kao u 'crnoj rupi'?

- Ne samo da ste to učinili, već ste i dodali vrijednost kući svojih roditelja! Svaka čast, čovječe, sjajan posao - pohvalili su ga.

Pitali su ga i koliko mu je vremena trebalo, na što im je Lewis odgovorio da je šest ili sedam mjeseci radio noću nakon posla, dok se ne smrači, a zatim vikendom.

- Vau kao majka skoro 18-godišnjaka, ovo je tako dobro, čak sam ponosna na tebe - pišu.

- Bravo što imate odlučnost i dobru glavu na ramenima s 18 godina, zamislite što ćete postići u budućnosti, budite ponosni - komentiraju.

Njegov projekt obnove pokazao se vrlo popularnim, jer su mnogi zamolili Lewisa da dođe i dovrši radove na njihovim domovima, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO 'Tata je pretvorio garažu u moderan maleni stan za mene kako ne bih otišla od kuće'

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Windfacker 26.01.2024.

    I mene su nekad sve majke za zeta željele, ali kćeri uglavnom nisu dijeljile njihovo mišljenje 🫡

  • 24.01.2024.

    Luzer ima Xbox 🤣🤣🤣

  • *KRALJICA* 24.01.2024.

    Svaka čast , momak . Biće od tebe nešto .

Komentiraj...
Vidi sve komentare