To je to što me zanima!

Svaki dan, godinu dana, radio 100 sklekova: Smršavio je 10 kg

Nakon što se jednom borio s prekomjernom težinom Jack je želio sebi postaviti dugoročan izazov koji će pozitivno utjecati na njegovu kondiciju, pa je tako odlučio godinu dana svaki dan raditi 100 sklekova
Vidi originalni članak

- Bavim se pozitivnim ali trajnim osobnim promjenama na sebi - kaže Jack, koji na YouTube kanalu 'Fat, Broke and Stupid' dokumentira svoje promjene.

 Nakon što se jednom borio s prekomjernom težinom želio je postaviti sebi dugoročan izazov koji će pozitivno utjecati na njegovu kondiciju. Tako je u lipnju 2019. godine Jack postavio sebi izazov da svaki dan, godinu dana, radi 100 sklekova.

HRABRA DJEVOJKA Lijepa Kristina: ‘Ronjenje mi je pomoglo da normalno hodam...’

No, to nisu bili samo sklekovi. Uz sklekove, Jack je radio i neke druge vježbe poput trbušnjaka, 'deadliftova' kao i čučnjeva. 

- Razvio sam naviku, želju i disciplinu da treniram svaki dan. Najveća promjena je da želim trenirati i biti aktivan svakodnevno - rekao je Jack.

Uz vježbanje, Jack je promijenio i svoju prehranu. Prešao je na cjelovitu, biljnu prehranu. Također je preispitao i svoj odnos s alkoholom.

- U alkoholu ima puno kalorija. A, kada pijem, manje sam motiviran da treniram - objasnio je Jack.

Na početku svog izazova Jack je imao 89 kg, a nakon 12 mjeseci njegova težina je pala na 79 kg.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U početku mi je bilo preteško, a kako je izazov dolazio kraju, to mi je bilo lakše - priznao je Jack i dodao da je prednost izazova bila ta što je izašao iz zone udobnosti.

- Izazov se više odnosio na razvijanje navike svakodnevnog vježbanja i razvijanje discipline. Sigurno sam dokazao sebi da sam sposoban raditi stvari za koje sam prije mislio da ne mogu, a to je za mene ogromna promjena - zaključio je, a prenosi Men's Health.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • IO 14.07.2020.

    Ovo je jedna od losijih verzija one poznate... "prije i poslije" Izgleda jadno i jos je trbuh uvukao toliko da su mu rebra poispadala 🙄

  • 14.07.2020.

    Ispada da je smrsavio radi 100 sklekova, kada ono promijenio zivot za 180.

  • razlog za 14.07.2020.

    Godinu dana 10 kg? Brate vozi bajk svaki dan sat vremena. I izgubit ces za mj dana 10 kg

Komentiraj...
Vidi sve komentare