To je to što me zanima!

Sve tajne pripremanja domaće pašticade u novom Skuhatćute

Novi broj Skuhatćute donosi sve što ste željeli znati o domaćoj pašticadi, specijalitetu dalmatinske kuhinje te inspirativne recepte za omiljene muffine
Vidi originalni članak

U novom broju magazina za uživanje podsjećamo vas na okuse dalmatinske kuhinje. Bilo da se odlučite pripremiti dalmatinsku pašticadu, rižot od sipa ili mol u vinu ispod cripnje, uživat ćete u okusima i mirisima Dalmacije. 

Osim toga, pripremite se za pravo bogatstvo recepata za muffine u slanoj varijanti. Napravite ih s krumpirom, od bundeve, s kobasicama ili tikvicama i poslužite kao obrok. Inspirirajte se jesenskim okusima i pripremite zdrave žitarice – slatku prosenu kašu ili patku punjenu heljdom.

Otkrijte i najbolje recepte za jela s umacima, bilo na crveno ili bijelo. Okruglice poslužite uz umak od rajčica i pečenih paprika, odreske uz umak od gljiva i senfa, a piletina se odlično kombinira s umacima od vrhnja. 

Upoznajte mak i saznajte kako ga sve možete iskoristiti te doznajte tko je najzaslužniji za svjetsku popularnost curryja, kao i njegove brojne varijante. Pripremite domaći ajvar, a smočnicu za hladne zimske dane napunite i domaćom marmeladom od maginja. 

Ne zaboravite poslati omiljene recepte i fotografije jer najbolje nagrađujemo! Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_6588 21.10.2013.

    Fino, jako fino...

  • vemaria 19.10.2013.

    volim jesti pašticadu i imam stari recept.

  • twinsi2 18.10.2013.

    Ja neću kupiti,zato jer imam nekoga tko će mi skuhati pravu pašticadu:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare