Novi broj Skuhatćute donosi sve što ste željeli znati o domaćoj pašticadi, specijalitetu dalmatinske kuhinje te inspirativne recepte za omiljene muffine
Sve tajne pripremanja domaće pašticade u novom Skuhatćute
U novom broju magazina za uživanje podsjećamo vas na okuse dalmatinske kuhinje. Bilo da se odlučite pripremiti dalmatinsku pašticadu, rižot od sipa ili mol u vinu ispod cripnje, uživat ćete u okusima i mirisima Dalmacije.
Osim toga, pripremite se za pravo bogatstvo recepata za muffine u slanoj varijanti. Napravite ih s krumpirom, od bundeve, s kobasicama ili tikvicama i poslužite kao obrok. Inspirirajte se jesenskim okusima i pripremite zdrave žitarice – slatku prosenu kašu ili patku punjenu heljdom.
Otkrijte i najbolje recepte za jela s umacima, bilo na crveno ili bijelo. Okruglice poslužite uz umak od rajčica i pečenih paprika, odreske uz umak od gljiva i senfa, a piletina se odlično kombinira s umacima od vrhnja.
Upoznajte mak i saznajte kako ga sve možete iskoristiti te doznajte tko je najzaslužniji za svjetsku popularnost curryja, kao i njegove brojne varijante. Pripremite domaći ajvar, a smočnicu za hladne zimske dane napunite i domaćom marmeladom od maginja.
Ne zaboravite poslati omiljene recepte i fotografije jer najbolje nagrađujemo! Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99 kuna.