To je to što me zanima!

Sve za školu: Skini vodič kroz prometne znakove za školarce

Isprintajte i na vidno mjesto zalijepite vodič kroz prometne znakove svom školarcu kako bi još odgovornije sudjelovao u prometu i što sigurnije stigao do škole
Vidi originalni članak

U školu kreni na vrijeme, bez žurbe i trčanja. Najbolje se kretati ulicom ili cestom koja ima nogostupe i prijelaze za pješake sa semaforima.

DOWNLOADAJ VODIČ KROZ ZNAKOVE

Dok hodaš, najsigurnije je da se što više odmakneš od ruba kolnika. Prije nego stupiš na zebru, najprije pogledaj lijevo pa desno, pa još jedanput lijevo te kreni tek kad svi auti stanu. 

DOWNLOADAJ VODIČ KROZ ZNAKOVE

Na cestu nikad ne smiješ istrčavati, osobito između parkiranih auta, jer tada te vozači ne mogu vidjeti. Ako na drugoj strani vidiš mamu ili tatu, nipošto ne trči do njih, nego čekaj da oni dođu do tebe. Ako uz cestu nema nogostupa ili staze, hodaj oprezno uz lijevi rub.

DOWNLOADAJ VODIČ KROZ ZNAKOVE

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_89542 02.09.2011.

    kakav vodič...to ne pali kod nas..mlada mama na prvi dan škole nakon predavanja o sigurnosti prometa i djece..izlazi van i unatoč tome što je to bila jedna od opaski odmah postavlja djeta na prednje sjedalo i ode u grad....možeš ti njoj crtat vodiče ako je ona glupa ko k..c!!

  • tajnamoja 02.09.2011.

    Ne trebaju vozači znati znakove već djeca.

  • kova123 02.09.2011.

    promjenite naslov: Skini vodič kroz prometne znakove za vozače

Komentiraj...
Vidi sve komentare