To je to što me zanima!

'Svi su mi govorili da me zbog velikih obrva nikad nitko neće voljeti, ali pronašla sam ljubav'

Suočavala se s oštrim komentarima zbog izgleda, ali ih je sve demantirala pronalaskom ljubavi. Britanka Sammie-Jo Hailford postala je popularna nakon što je počela objavljivati ​​svoje videosnimke
Vidi originalni članak

Okrutni ljudi na društvenim mrežama rekli su da nikad neću pronaći ljubav i rugali su mi se jer imam najveće obrve u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali dokazala sam da su bili u krivu, kaže djevojka s egzotičnim obrvama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Suočavala se s oštrim komentarima zbog izgleda, ali ih je sve demantirala pronalaskom ljubavi. Britanka Sammie-Jo Hailford postala je popularna nakon što je počela objavljivati ​​svoje videosnimke na internetu, ali su svi bili fokusirani na njezine ogromne obrve.

@sammie_jo_94 The girls that get it get it #makeup #fyp #eyebrows #bow ♬ original sound - jayvocapalot

Majka dvoje djece otkrila je da je pronašla ljubav unatoč tome što su joj govorili da je nijedan muškarac nikada ne bi poželio. Nedavno je na internetu podijelila video svog novog dečka, Baileyja Pikea.

@sammie_jo_94 He's mine 😏😂😍❤️ @baileydabrat97 #iaintsharing #dojacat #relatable #relationships #fyp #donttouchwhatsmine ♬ original sound - S

Ljubiteljica velikih obrva rekla je da su joj kritičari u prošlosti pozivali socijalnu službu zbog njenog jedinstvenog izgleda. 

@sammie_jo_94 Better than me.? #fyp #makeup #eyebrows #betterthanme #ITriedItIPrimedIt ♬ better than me - zeyçağ

- Nemojte osuđivati. Sve što vidite je neuredna šminka i velike obrve. Ne vidite što je ispod i to je problem. Toliko vas kontrolira imidž i kako bi ljepota trebala izgledati da ne možete čak ni biti ljubazni prema nekome osim ako vam nije donekle privlačan, a to je vrlo zabrinjavajući koncept - rekla je.

@sammie_jo_94 This trend tho 🤣 #trend #fyp #callingmefrommiami #beautyredefinedorwesuffer ♬ Miami, My Amy - Keith Whitley

Srećom, njezin se dečko može nositi s mržnjom drugih, objasnila je Sammie.

- On mi je velika podrška kada je u pitanju 'pokret obrva'. On me općenito jako podržava u svemu što želim učiniti. Upetljao se nekoliko puta i dopustio mi je da mu uredim obrve i našminkam ga. On vidi smiješnu stranu toga i oboje smo se jako zabavili uključivši se u ovo - istaknula je.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • quetzlacoatl 17.09.2022.

    gadna si I bez njih

  • JohnConstantine 16.09.2022.

    to meni lici na naslage katrana od hrvatskih cesta

  • Duncan 16.09.2022.

    sto je to neka nova moda, crtati obrve markerom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare