To je to što me zanima!

Svojim sinovima napravila kino na otvorenom i oduševila sve

Snalažljiva je mama iskoristila zavjesu za tuširanje, povoljnu kućnu platformu Cinema Box te kućni projektor te sa svojim izumom oduševila sinove kinom u dvorištu
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: To je izazov: Izolacija s 11-ero djece, među njima i mala beba

S karantenama posvuda, roditelji diljem svijeta su u istim mukama - kako iz dana u dan pronaći zanimaciju za svoju djecu. Jedna majka je svojim sinovima, inače velikim obožavateljima kina, odlučila dovesti kino doma - odnosno u njihovo dvorište.

Kino na otvorenom stvorila je u stražnjem vrtu kako bi njena djeca mogla uživati na svježem zraku, a u Facebook grupi Extreme Couponing & Bargains UK je objavila fotografije kako bi inspirirala i druge.

Istaknula je kako je povoljno kupila rabljeni Cinema Box, koristila je projektor s eBaya, a stara zavjesa za tuširanje je poslužila kao ekran koji je zakačila za vrtnu ogradu. 

Osim toga, od dječjih rođendana ostale su joj vrećice za kokice, pa je uz pomoć njih cijelo iskustvo napravila još autentičnijim, piše The Sun. 

Svoj je post kreativna majka potpisala s riječima - ovo je moja obitelj dobila za vikend.

Komentatori su bili oduševljeni, otkrivajući kako bi se to i njihovoj djeci sigurno svidjelo te je pravo blago moći se družiti s obitelji na ovakav način.

POTPUNO JE DRUGAČIJE Život u izolaciji: Mame otkrile što njihova djeca sada cijene

POGLEDAJTE VIDEO Željko Bebek: #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DANIJEL 🐶 14.04.2020.

    Malo po malo se budi ono ljudsko ponovo u ljudima, kreativnost, duh-duhovnost, životnost, zaigranost, od bioloških robotoida koji misle samo kako robovat svom šefu na poslu, počeli su misliti kako živjeti! Možda bolest korone izliječi čovjeka/zaliječi, vrati mu čovječnost, možda shvate da posao postoji, da se radi da bi se živjelo, zaradilo za život, baš ovakav kakav žive sada a ne da živiš da bi radio jer za koga onda živiš, za svoga šefa? Tko tada za tebe i umjesto tebe živi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare