To je to što me zanima!

Tajna ljepote holivudskih diva: Od Mirren do Fonde i Sigourney

One imaju više od 70 godina, no i dalje djeluju mladoliko, zahvaljujući režimu koji uključuje vježbanje, posebnu prehranu i brigu o sebi te njeguju klasičan stil s modernim detaljima
Vidi originalni članak

Izgledale su super s 20 godina, a divne su i sada jer Jane Seymour, Helen Mirren, Jane Fonda, Sigourney Weaver i Susan Sarandon, slavne holivudske glumice, stare graciozno. Zajednička im je briga o tijelu te regularno vježbanje, kao i pažljivo odabrani obroci.

Helen Mirren (75) ima odličan stil, koji je prilagođen njezinim godinama, no opet djeluje moderno i ne boji se otvorenih haljina i krojeva. Srebrna kosa stoji joj divno, često nosi kratke, moderne frizure.

POGLEDAJTE VIDEO: Art kosa u snažnim bojama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jane Fonda (82) bila je kraljica aerobika u osamdesetima, no fantastičnu liniju ima i danas. Vitka glumica ponosno nosi i svoju sijedu kosu te je jedna od onih koji je ne skrivaju.

ANTI-AGEING Jedno od najčešćih znakova starenja kože je iznimna suhoća

Jane Seymour (69) djeluje kao da vrijeme ne prolazi, jer se brine o tijelu te vježba svakodnevno, kako bi održala dobru liniju, elastičnost i vitalnost.

UJEDNAČEN TEN Top podloge: 10 drogerijskih pudera za jače prekrivanje

Sigourney Weaver (70) ima posebnu eleganciju, bira haljine koje su dovoljno zatvorene za njezinu figuru, no vidi se da vježba, što je i jedna od garancija za fantastično tijelo i u kasnijoj dobi.

ODRŽIVI PROTOKOLI L'Oreal želi da im vratite staru šminku kako bi je reciklirali

Susan Sarandon (73) ima prepoznatljiv izgled godinama, a to osim dobrim genima, može zahvaliti i zdravom načinu života koji uključuje puno kretanja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sanja_03 11.09.2020.

    Nategnute i zategnute , lako tako LOL

  • Linz 11.09.2020.

    Džaba vam taj Photoshop s kojim svoje fotke našopate, za vas je Josip 'Joža' Manolić ...........................................maneken !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare