To je to što me zanima!

Tantrička ljubav: Masirajte se kako biste da vas i on masira

Masirajući se dodirujte dijelove tijela koji su posebno osjetljivi. Samozadovoljavanjem, pak, otkrijte što vas dovodi do ludila, a povez na očima će vam pomoći u pojačavanju osjetila, kaže autorica
Vidi originalni članak

Oslobodite se emocionalno i mentalno, kako biste bili u doticaju sa svojim tijelom i postigli maksimalni užitak u krevetu, kaže Kavida Rei, autorica knjige “Tantric Sex: The Path to Sexual Bliss”.

Kako biste bili zadovoljni u seksu, pronađite vremena za stvari koje vas opuštaju jer ćete se osjećati energičnije i pozitivnije i bit ćete otvoreni za nove stvari. Samozadovoljavanjem otkrijte što vas dovodi do ludila.

Autorica predlaže da isprobate jednu od vježbi koje će vam pomoći da upoznate svoje tijelo.

- Uzmite list papira i zapišite sve što vam u sljedećih pet minuta padne na pamet. Čitajte riječi na glas i pratite jesu li vam misli pri tome pozitivne ili negativne. Nemojte forsirati svoje osjećaje samo se prepustite. Potom bacite papir i sjedite u tišini pet minuta pa ćete primijetiti kako vam misli iz glave nestaju i postajete slobodoumni - kaže autorica. Poklonite si svaki dan šetnju prirodom, opuštajuću kupku i slično.

KNJIGA DANA Predigra: Vrući trenuci pod tušem bolji su s puno sapunice

- Istražite tijelo masirajuću se onako kako biste željeli da to čini vaš partner. Za masažu koristite ulje ili losion za tijelo. Možete krenuti s masiranjem lica ili ramena, ali najvažnije da se prepustite i pronađete dijelove tijela osjetljive na dodir. Tijekom masaže duboko dišite - naglašava autorica. Također, gledanje erotskih fotografija, knjiga ili filmova vam može pomoći da se opustite, a mogu vam poslužiti i kao inspiracija. Ples je najbolji način da se podsjetite na ono što osjećate kada su ljubav i samopoštovanje prisutni. Autorica navodi jednostavne erotske pokrete koji vam mogu pomoći da razbudite seksualnost.

- Pustite erotsku glazbu i plešite onako kako bi plesali za svog partnera. Polako i senzualno skidajte svoju odjeću. Plešite uživajući u svojoj ljepoti. Nakon plesa lezite i zamislite da vas partner njeguje - savjetuje.

VRUĆE IGRICE Mljac! Najslađi desert servira se na golom tijelu partnerice

Hrana i piće mogu poslužiti za doživljavanje nekih najboljih osjetilnih užitaka, ali samo rijetki uživaju u tome. Tantra vas želi potaknuti da uživate u svakom zalogaju. Povez na očima će vam pomoći u pojačavanju osjetila.

- Lezite na udobne jastuke s povezom. Dopustite da vas partner hrani i posluži vino - dodaje.

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Idi na 24sata

Komentari 205

  • kajzer/soze/80🇷🇸 25.03.2019.

    A zašto bi ona to uopšte radila,ako neće taj njen,nadje drugog,ako joj je isključivo do sexa i zadovoljenja tu kompromisa nema,ako je za ljubav,pažnju,romantiku,e onda i da se sama mazi mora,a on za to vreme drugoj ispunjava raznorazne perverzije🤣🤣Svašta ima,samo sve manje normalnog...

  • MOC JE U ZNANJU 25.03.2019.

    Meni sasvim odgovara erotska masaža . :-))))

  • 25.03.2019.

    dobre sexy masaže

Komentiraj...
Vidi sve komentare