To je to što me zanima!

Transrodna Britanka s najvećim usnama: Zarađujem hrpu love 'financijskim ponižavanjem'

Shvatila sam da postoji puno muškaraca koji žele da se njima 'financijski dominira', priča Sofia Lips i objašnjava da je to oblik dominacije u kojem tipovi žele davati novac
Vidi originalni članak

Britanka s najvećim usnama u zemlji Sofia Lips na razne je plastične operacije već potrošila više od 421.484 kune. Ipak, kaže, to je tek početak. 

Nekoliko kozmetičkih zahvata usana, obraza, brade i vilice, podizanje obrva, dvije operacije smanjivanja nosa i botoks nisu joj, tvrdi, dovoljni, jer je na njoj 'u startu bilo više posla'.

Sofia je naime transseksualac, a najviše želi napraviti takozvanu 'kompletnu feminizaciju lica', da ublaži svoje muške crte.

- Iako već nekoliko godina mijenjam svoj izgled, ovo je za mene tek početak - priča Sofia i napominje kako namjerno želi 'ići u ekstreme'.

Za sljedeću operaciju tako planira otputovati na Floridu i napraviti si 'grudi iz snova'. A budući da sve te operacije treba nekako i platiti, starleta je smislila neobičan način kako zaraditi novac.

Prvo je radila kao eskort pratnja, ali shvatila je, kaže, da može i bolje.

- Shvatila sam da postoji puno muškaraca koji žele da se s njima 'financijski dominira' - priča ona i objašnjava da je riječ o obliku dominacije gdje njoj kao domini tipovi svojevoljno šalju novac, koliko joj god treba, jer ih to čini pokornima.

Ti se muškarci zovu 'cash pigs' ili 'cash slaves' što bi u slobodnom prijevodu bilo 'financijski robovi'.

DOM IZ SNOVA Lucija (26) uredila dom po svom guštu: Znala sam što želim, a Pinterest mi je bio inspiracija

- Baš me jutros probudio tip i pitao me što želim li da nešto napravi za mene. Rekla sam mu: "Da, isprazni račun i uplati mi novce" i poslao mi je 14.300 kn - priča Sofia i dodaje:

- Tražila sam i da na papiru napiše u nekoliko redova: 'Moram se pokoriti božici Sofiji Lips'! I još uvijek piše!

Otkad je započela s ovim bizarnim angažmanom, Sofiji, tvrdi, stižu i molbe od muškaraca koji je samo žele upoznati i to joj platiti: nađu se pred bankomatom, a ona podigne koliko želi njihove gotovine. 

OKIDAČ STRASTI 10 savjeta za najbolji seks ikad: Sve je u glavi, pripremite sebe i njega na vrhunsko zadovoljstvo

- Neki su tipovi čudni - zaključuje i kaže da redovito prima romantične poruke obožavatelja, bračne ponude i ponude za besplatni odmor i šoping na njihov račun. Neki joj čak, kaže, samo ubace ​​novac u poštanski sandučić.

- Neki su si prvu večer istetovirali moje ime, drugi mi šalju avionske karte da im dođem u posjet, a već sam na poklon dobila i dva automobila - kaže Sofia koja 'nema vozačku pa ih je prodala'.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Coco.Chanel 18.06.2020.

    Nema nam spasa

  • ⚡ DANIJEL ⚡ 18.06.2020.

    PONERIZACIJA društva, čovječanstva kroz- "novo normalno" a sve pod lažnom krinkom nekih ljudskih prava, nakarada je postala ljudsko pravo a pravo na život-protiv abortusa je postalo nazadno i primitivno. Ljudski rod se želi kroz relativizaciju svega+promociju protuprirodnih agendi svesti na životinjsko ponašanje a time i IQ pada na tu razinu, takvima je najlakše vladat, manipulirat i zato se to radi! Da je njima stvarno do ljudskih prava onda nebi umiralo 6000 ljudi, djece dnevno koji konvencijom UN-a o ljudskim pravima im,aju zagarniran dostojanstven život, barem hranu i piće, pravo na lijekove od kojih umiru tisuće također a lako izlječivo samo nemaju love, ta ljudska prava nikog ne zanimaju ali ovako nešto se promovira i dapače-KRIMINALIZIRA-progoni svakog ko se usudi reči nešto protiv ovih, no tko će suditi i osuditi onima koji dopuštaju milijune smrtni od gladi i žeđi? Jedan kraj planete umire od bolesti prežderavanja a drugi od gladi! NE-ljudski rode srami se!

  • 18.06.2020.

    Cega se pametni stidi budala se ponosi

Komentiraj...
Vidi sve komentare