To je to što me zanima!

Traže par za posao u Irskoj - na otoku u Atlantskom oceanu

Život na otoku nalik je onome iz 19. stoljeća. Struje i Wi-Fija nema, a voda za kupanje grije se na štednjaku. Svjetlost im daju svijeće, a malo struje za punjenje mobitela proizvodi mala vjetrenjača
Vidi originalni članak

Ukoliko vam je dosta gradske vreve, zagađenog zraka i buljenja u ekrane, ovo je savršen posao za vas. Otok Great Blasket nalazi se u Atlantskom oceanu na zapadnom dijelu Irske. Tamo traže dvoje ljudi, bračni par ili dvoje prijatelja, koji bi vodili lokalni kafić i smještaj za nekolicinu turista.

Visinu plaće nisu spomenuli, a zaposleni bi tamo imali i besplatan smještaj te hranu. Njihove dužnosti bile bi posluživanje čaja, kave i ostalog te održavanje tri kućice za goste. Maksimalan broj gostiju nikada nije veći od 21. 

Život na otoku više nalikuje onome iz 19. stoljeća nego iz 21. Struje i Wi-Fija nema, a voda za kupanje grije se na štednjaku. Svjetlost im daju svijeće, a malo struje za punjenje mobitela dobiva se iz male vjetrenjače. 

Alice Heyes, koja je napisala oglas, kaže kako im je važno da su ljudi koje zaposle u dobrim odnosima, imaju odličnu komunikaciju i prijateljski su nastrojeni prema drugima. Radi se od 1. travnja do 1. listopada.

Ukoliko se vidite tamo, javite se na ovaj e-mail info@greatblasketisland.net. Tu ćete dobiti i više informacija o svemu, prenosi mentalfloss.com.

'TO JE SLOBODA' Kućice na kotačima: Prednosti i mane minimalističkog života

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • alice111 26.02.2020.

    je divno, kaj izludit na na tom otoku?

  • nottonightjosephine 26.02.2020.

    Ma ne budalite. Struju nije nikakav problem a internet moze putem satelita.

  • KOMUNISTIČKA PARTIJA HRVATSKE 26.02.2020.

    Koga briga za irsku ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare