To je to što me zanima!

'Trčimo i hodamo za zdravlje': Dajte svoj doprinos borbi protiv raka dojke - pridružite se utrci!

Ova donatorska utrka bit će u subotu, 23.10. u 10 sati na savskom nasipu, a cilj je proširiti svijest o raku dojke, ukazati na važnost tjelovježbe te donacijom podržati udrugu Europa Donna
Vidi originalni članak

Povodom ružičastog mjeseca listopada koji je u cijelom svijetu posvećen borbi protiv raka dojke, Atletski klub Perpetuum mobile u suradnji s udrugom Europa Donna Hrvatska organizira donatorsku utrku u subotu, 23.10. 2021., s početkom u 10.00 h na savskom nasipu.

POGLEDAJTE VIDEO: Plogging - nova vrsta trčanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trčat će se dužina od 5 km, a svi koji iz nekog razloga ne mogu trčati, a žele podržati ovu plemenitu akciju, mogu se uključiti hodanjem. Hodat će se 3 km uz vodstvo trenera Ak Perpetuum mobile.

BLAGOTVORNI UČINCI Stjecanje forme za borbu protiv raka - tjelovježba kao jedan od oblika liječenja mladih i djece

Cilj ove utrke je proširiti svijest o raku dojke, ukazati na važnosti tjelovježbe u svrhu očuvanja zdravlja te novčanom donacijom pomoći udruzi Europa Donna i podržati njihov rad.

Cijena kotizacije/startnog broja je 50,00 kuna, a cjelokupan iznos kotizacija bit će doniran udruzi Europa Donna Hrvatska.

NE PRETJERUJTE S MRŠAVLJENJEM Nije sve u broju kila: 'Umjerena aktivnost ima bolji učinak na zdravlje od gubitka težine'

Raspored događanja:

  • 9:00 – 9:30 h okupljanje i preuzimanje startnih brojeva na lokaciji Veslačka ulica 27, Veslački Klub Zagreb (južna strana zgrade)
  • 9:45 – 9:55 h okupljanje na Startu (savski nasip kod skulpture Međaš) i zajedničko razgibavanje
  • 10:00 h Start utrke trčanja i hodanja

Nakon utrke slijedi druženje svih sudionika uz krafne, jabuke, prirodne sokove i druge delicije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare