To je to što me zanima!

Treba vam rashlađena hrana ili piće dok ste vani? Uz ovaj mali trik to ćete jednostavno postići

Posudu napunite vodom otprilike jedan centimetar i stavite je u zamrzivač preko noći. Ujutro ćete imati čvrst led koji bi se trebao savršeno uklopiti ispod posude s hranom koja mora biti ohlađena
Vidi originalni članak

Kada isplanirate druženje uz roštilj na otvoreno, teško je po vrućini određenu hranu, primjerice salatu ili deserte, održavati hladnom.

PAMETNO, A NIJE TEŠKO 10 trikova s kojima će vam auto uvijek biti čist, mirisan i uredan

POGLEDAJTE VIDEO: Praline od buče

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Voće, povrće i salate često držimo u kući u hladnjaku kako bi izbjegli da predugo stoje na vrućini, ali to može postati zamorno, pogotovo ako ste u dobrom društvu i ne želite svako malo hodati u kuću po takva jela. Srećom za to postoji trik i vrlo je jednostavan.

@bigmommakimbo7

Here’s a cool little hack for your summer gatherings 😊 ##hack ##foodhack ##lifehack ##lifehackvideo ##TubiTaughtMe ##PrimeDayShowPJParty ##fypシ

♬ original sound - Kim Pauckner

PRILAGOĐENO DJETETU Koliko sna treba djeci do pet godina i kako ih uspavati čak i kada ne žele ići na spavanje?

Prvo uzmite spremnik sličan posudi u kojoj držite salatu, desert ili međuobrok. Samo neka bude malo veći. Korisnica TikToka @bigmommakimbo7 koristila je nekoliko aluminijskih posuda koje je moguće reciklirati.

Sve što trebate je uzeti sličnu posudu, napuniti je otprilike jedan centimetar vodom i staviti je u zamrzivač preko noći. Ujutro ćete imati čvrst led koji bi se trebao savršeno uklopiti ispod posude s hranom koja mora biti ohlađena. Stavite posudu s hranom na vrh posude s ledom, a hrana će ostati hladna bez problema i do nekoliko sati, piše Taste of Home.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Gronk Spikeowski 15.07.2021.

    savjet ravan onom kupi suhi led i stavi piće/hranu u njega. Pa to svi znamo

  • Tiha Žena 15.07.2021.

    Naravno, centimetar leda u alu foliji će ziher držati salatu/kolač hladnim nekoliko sati na 36°C🥰👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare