Lifestyle

Komentari 2

Treba vam rashlađena hrana ili piće dok ste vani? Uz ovaj mali trik to ćete jednostavno postići

Treba vam rashlađena hrana ili piće dok ste vani? Uz ovaj mali trik to ćete jednostavno postići

Posudu napunite vodom otprilike jedan centimetar i stavite je u zamrzivač preko noći. Ujutro ćete imati čvrst led koji bi se trebao savršeno uklopiti ispod posude s hranom koja mora biti ohlađena

Kada isplanirate druženje uz roštilj na otvoreno, teško je po vrućini određenu hranu, primjerice salatu ili deserte, održavati hladnom.

POGLEDAJTE VIDEO: Praline od buče

Voće, povrće i salate često držimo u kući u hladnjaku kako bi izbjegli da predugo stoje na vrućini, ali to može postati zamorno, pogotovo ako ste u dobrom društvu i ne želite svako malo hodati u kuću po takva jela. Srećom za to postoji trik i vrlo je jednostavan.

Prvo uzmite spremnik sličan posudi u kojoj držite salatu, desert ili međuobrok. Samo neka bude malo veći. Korisnica TikToka @bigmommakimbo7 koristila je nekoliko aluminijskih posuda koje je moguće reciklirati.

Sve što trebate je uzeti sličnu posudu, napuniti je otprilike jedan centimetar vodom i staviti je u zamrzivač preko noći. Ujutro ćete imati čvrst led koji bi se trebao savršeno uklopiti ispod posude s hranom koja mora biti ohlađena. Stavite posudu s hranom na vrh posude s ledom, a hrana će ostati hladna bez problema i do nekoliko sati, piše Taste of Home.

Najčitaniji članci