To je to što me zanima!

Trendovi u svijetu torbica: Nose se neobični oblici, metal i koža

Kad birate torbicu, važno je znati koja vam je veličina idealna i što sve planirate u njoj nositi jer će vam premala torba samo stajati u ormaru. Raznovrsni metalni oblici polako osvajaju tržište
Vidi originalni članak

Torbice su, uz cipele, omiljeni modni dodaci, a iako prvenstveno imaju praktičnu funkciju, ona često padne u drugi plan iza dizajna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagušeni količinom kolekcija koje konstantno izlaze, osobito kad je riječ o high street brendovima, ponekad je teško izabrati pravu torbu za sebe. Ovogodišnji trendovi donose nam torbice neobičnih oblika, metalik nijanse, popularan duguljasti oblik “baguette” i razne materijale, pa je sve dopušteno.

OUTFIT DANA Torba preko ramena: Praktična kreacija za sve dnevne sitnice

Kad birate torbicu, važno je znati koja vam je veličina idealna i što sve planirate u njoj nositi jer će vam premala torba samo stajati u ormaru. Raznovrsni metalni oblici polako osvajaju tržište, a ovakve su torbe idealne kao statement komad odjevne kombinacije za večernje izlaske.

UDOBNO I SAMOPOUZDANO Osnove stila: Ovih 10 pravila za oblačenje bi svi trebali znati

Kreativne oblike kožnih varijanti možete nositi svaki dan, a osobito će biti popularna tamnocrvena nijansa. Varijante s puno džepova stigle su nam iz ranih 2000-tih, a razni ukrasi i uzorci također će biti hit.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare