To je to što me zanima!

Trikovi kako motivirati partnera na strastveno vođenje ljubavi

Vruće pozivnice, tajna šifra, intrigantni e-mail, iniciranje seksa na neočekivanom mjestu te SMS-ovi - signali su na koje nijedna strana neće moći ostati hladna
Vidi originalni članak

Izravnost ekspresno oživljava strasti u vezi pa ako čeznete za više seksa, jednostavno to recite glasno i jasno. No ponekad je to, pogotovo ženama, prilično teško učiniti.

POGLEDAJTE VIDEO Zanimljive činjenice o seksu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nekim je ljudima neugodno reći: “Želim te”. Stoga biste želje mogli zapisati. Ubacite lascivnu poruku u partnerov džep, pošaljite mu e-mail ili intrigantni SMS poput: “Dekoncentriraju me zločeste misli o tebi” ili “Večeras ću ti ispuniti želju po izboru”. 

Lakšem iniciranju seksa pomoći će i “tajni poziv u krevet”. Smislite kodnu riječ čije ćete pravo značenje samo vas dvoje znati. To može biti nešto poput: “Dragi, možeš li mi pomoći s računima?” ili “Baš me boli me glava”. Kontrast između nedužnosti fraze i njezina pravog značenja produbljuje bliskost. Ako ste skloniji neverbalnoj komunikaciji, iznenadite partnera poljupcima dok gleda televiziju. 

Element iznenađenja razbuđuje strasti, a neočekivani neverbalni pristup otvara vrata spontanom seksu. 

'JEDAN PARTNER NIJE DOVOLJAN' Majka 4 djece ima ljubavnika, a muž nema ništa protiv: 'Kad sam doma, on spava na kauču'

Primjećujem te, gledam te, dakle - želim te

Kako veza napreduje, tako su komplimenti sve rjeđi. No primjećivanje međusobnih atributa razvija bliskost te podsjeća na dane kad je seks bio čest i uzbudljiv. Zato recite dragom koliko vam je seksi dok priprema večeru ili kosi travu.

Sve se može istrenirati, pa tako i izravnost

Postoji li netko (osobito među muškarcima) tko ne želi čuti: “Idem pod tuš. Dolaziš...?”. Iako je izravnost nekima teška, vježba vodi savršenstvu. Što češće izravno inicirate seks, to će vam takav stil postati prirodniji.

IZ MAŠTE U STVARNOST Zašto neke žene vole grubi seks i 4 fora načina da ga isprobate

Namjestite seks-bioritam na novu vremensku zonu

Iako se seksate samo nakon što raspremite stol poslije večere, seks inicirajte tijekom neuobičajenih situacija ili doba dana. Neobični potezi poput zagrljaja s leđa dok joj šapućete: “Spremna za akciju...?” uspješno će razbuktati strasti. 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • 25.08.2020.

    kome trebaju trikovi, tu vise nema strasti.

  • Brucka 25.08.2020.

    Meni se dogodilo nesto neocekivano sasvim slučajno-kao kompa smo se skupili počeli druženje-preko puta mene moja supruga je sa frendicom sjedila i zabavljali su se-bila je uvijek izazovna al zbog prijateljstva nikad nisam ništa pomišljao-počeli smo trinkat i polako poslije pripreme za roštilj i bla bla-malo me omamlio piće i počeo sam ispod stola da potražim nogom suprugu-polako sam joj uz nogu-vidim ona priča i ne obazire se a frendica me pogleda i osmjehnu se-nista mi nije jasno podjem ponovo nogom malo dublje i po bedrima-opet me pogledala sa zažarenim očima-supruga ništa!!!Odem do toaleta ona se stvori iza mene i uhvatime odzdo i kaže jel godi-pretrno sam odmah sam shvatio da sam ju dirao umjesto žene-iskupila se ekipa-a ja sam trebao da odem po neke stvari-e onda se počnem diviti ženama kako kuju plan-dok su drugi se zabavljali ona je složila mojoj ženi priču kako se boji sa kajakom al da bi voljela probat-onda joj je supruga rekla e probaćeš danas moj muž je u tome expert idi snjim da razbiješ strah ono brzaci spuštanje-kao na režirano nagovaranje je pristala-i tako smo se otisli-nismo daleko se spustili odvezli se na jedno nepristupačno mjesto bilo je predobro-moja greška ispod stola se pretvorila u uspijeh!

  • ⚡ ANONYMUS ⚡ 25.08.2020.

    Kao što nemožeš nekog "silovat" da te više, jače voli, tako niti nemožeš nekoga tjerat da bude strastveniji, napaljeniji. Možda možeš jednom ali to je silovanje, strast treba biti osobno iznutra potaknuta od pojedinca a ne provocirana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare