To je to što me zanima!

U jednom trenutku 65% mene bile su grudi! Želim ih smanjiti još od 13. godine, pomozite mi

Dajem sve od sebe da ispunim sve smjernice za besplatno smanjenje, no trebam izgubiti još 31 kilogram, pa za sada radim na tome. Ali čak i tada se vjerojatno neću kvalificirati, kaže Hollie
Vidi originalni članak

Žena čije su grudi teške šest kilograma očajnički ih želi smanjiti jer zbog njih ima bolove u leđima, ali i neželjene komentare nekulturnih muškaraca. Tako je Hollie Bee otišla na TikTok i objavila video gdje je otkrila da se muči s grudima još od tinejdžerskih dana.

PAZITE DA SU ČISTE... Kako napraviti kovrče - čarapom

POGLEDAJTE VIDEO: Foxy želi imati najveće grudi na svijetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Željela sam na smanjenje grudi od svoje 13 godine, a tada su 65% mene bile grudi. Sada imam osjećaj kao da je situacija još gora. Nažalost, moja se leđa više ne mogu nositi s ovim teretom i treba nešto poduzeti, a službena medicinska rečenica glasi: 'smršavi pa će nestati' - rekla je u videu.

ZVIJEZDE ZNAJU Valentinovo bez brige: Idealan dar za svaki horoskopski znak

Hollie objašnjava da unatoč tome što je izgubila više od 25 kilograma, nije došlo do poboljšanja.

@curvescatschaos

Reply to @tismail2 I appreciate all your love and support (pun intended) so far. ##bustygirlproblems ##funny ##thicctok

♬ Steven Universe - L.Dre

- Zasad imam 27 kilograma manje, izgubila sam sedam centimetara oko struka, ali šest kilograma grudi je i dalje ostalo tu i boli me - dodaje.

- To me potaknulo da se obratim ljudima iz NHS-a (National Health Service) i zatražim besplatno smanjenje grudi. Dajem sve od sebe da ispunim njihove smjernice, no žele da izgubim još 31 kilogram povrh prvih 27 kilograma, pa za sada radim na tome. Ali čak i tada se vjerojatno neću kvalificirati - tvrdi.

Hollie kaže da trenutno pokušava prikupiti 8000 funti (oko 70 tisuća kuna) potrebnih za plaćanje privatne operacije. Osim boli u leđima, Hollie kaže da je redovito izložena ljigavim komentarima razvratnih muškaraca.

ISKUSTVA POTVRDILA Stvari koje ne želimo raditi, a koje zapravo nisu loše za nas

Zamoljena je da ih kaže javno, pa je rekla da ju je u jednom stravičnom slučaju muškarac zgrabio za jednu od grudi te krenuo zviždati. Holliein video otad je prikupio preko dva milijuna pregleda, a ona je primila stotine poruka podrške od drugih žena, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 04.02.2021.

    ne smanjuj

  • q12122r 03.02.2021.

    kad ti glava ovdje upadne.auuuuu.zraka-zraka

  • 03.02.2021.

    Nisu to grudi. To su dvije ogromne vrece i treba joj dozvoliti smanjivanje jer, u ovom stanju je invalidna osoba

Komentiraj...
Vidi sve komentare