To je to što me zanima!

U MiniPolisu odvija se Festival karijera: Djeca će moći upoznati razne profesionalce i djelatnosti

Eventi Festivala karijera odvijaju se svakog vikenda u periodu od 12. do 27. ožujka, a u njemu će sudjelovati MiniPolisove partnerske tvrtke i ustanove
Vidi originalni članak

Prvi dječji grad MiniPolis organizirao je Festival karijera i seriju događanja, koji se odvijaju svakog vikenda od 12. do 27. ožujka, a koji imaju za cilj djeci pružiti uvid u razne profesionalce i različite djelatnosti. 

POGLEDAJ VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako bi inspirirali nove generacije profesionalaca, MiniPolis je organizirao Festival karijera tijekom kojeg će maleni posjetitelji u tematskim kućicama prvog dječjeg grada moći upoznati razne stručnjake iz različitih djelatnosti.

- Djeca će tijekom Festivala karijera upoznati profesionalce iz različitih djelatnosti koji će im iz prve ruke pokazati kako izgledaju njihovi poslovi, a u njima će se moći i sama djeca okušati - rekli su iz MiniPolisa. 

IGRA NA OTVORENOM Ideje kako potaknuti djecu da budu češće na svježem zraku

Kako bi inspirirali nove generacije profesionalaca, Festival će posjetitelje potaknuti na razvijanje vještina iz karijera o kojima sanjaju.

- Serija edukativnih radionica i evenata djecu će ohrabriti da otkriju svoje afinitete i potaknuti ih da razviju vještine za karijeru iz snova, a na istraživačkom putu će im pomoći profesionalci iz vodećih hrvatskih tvrtki koji će kroz interaktivnu komunikaciju predstavljati svoja zanimanja - istaknuli su.

RANA PISMENOST Pričanje priča ili čitanje u ranim fazama života itekako utječe na bolje rezultate u obrazovanju

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare