To je to što me zanima!

U samo 5 minuta možete očistiti mikrovalnu pećnicu - da zablista

Treba vam samo šalica vode i žličica deterdženta za pranje suđa. Vodu i deterdžent ulijte u vrč, pa vrč stavite u mikrovalnu na četiri minute. Para će omekšati prljavštinu i lakše ćete je očistiti
Vidi originalni članak

Australka koja se predstavlja kao Mama Mila podijelila je na Tik Toku savjet kako očistiti mikrovalnu pećnicu u samo pet minuta, a kune se da ćete s njenim jednostavnim trikom lako ukloniti i prljavštinu i 'zapečene' ostatke hrane. 

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za čišćenje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Treba vam, kaže Mama Mila, samo šalica vode i žličica deterdženta za pranje suđa. Vodu i deterdžent ulijte u vrč, pa vrč stavite u mikrovalnu na četiri minute.

Nakon što izvadite vrč iz mikrovalne, jednostavno s čistom krpom prebrišete unutrašnjost i vrata.

@mama_mila_ No more scrubbing 🙌 #tipsandtricks #homeproject #homeroutine #homehacks #springcleaning #momsoftiktok #cleanhome #wipeitdown ♬ High Fashion (feat. Mustard) - Roddy Ricch

- Nema više struganja - kaže Mama Mila.

ZA ČIST DOM Riješite se ovih stvari u domu i oslobodite svoj životni prostor

- Para će omekšati prljavštinu i ostatke pa samo nježno prebrišite unutrašnjost mikrovalne i uklonite ih - kaže u videu koji je s više od 22.000 pregleda i brojnim komentarima brzo postao hit na Tik Toku, a većina je u komentarima napisala da im je ovo pomoglo da im pećnica blista.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare