To je to što me zanima!

'Ubacila sam se u aplikaciju za upoznavanje koje koriste slavni, poput Tatuma i Sharon Stone'

Komičari su često kratkih živaca, nisu smiješni u stvarnom životu i očajni su u krevetu. Glumci pak sebe i svoju umjetnost shvaćaju vrlo ozbiljno i uglavnom se smatraju polubogovima, ispričala je
Vidi originalni članak

Kad sam prvi put čula za Rayu, elitnu aplikaciju za upoznavanje koju koriste poznati i slavni, očajnički sam se željela pridružiti. Tko ne bi volio dobiti priliku hodati s vrhunskim nogometašima, holivudskim glumcima i preslatkim pop zvijezdama? Od pokretanja 2015. godine, ta aplikacija privlači poznate iz svih područja koji imaju jednu zajedničku osobinu, a to je slava, počela je svoje iskustvo anonimna žena u tridesetima iz Velike Britanije, koja radi u industriji zabave te je uspjela postati dio ove elitne grupe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Aplikaciju Raya osmislio je 2015. godine Daniel Gendelman (36) iz Los Angelesa. Među poznatim zvijezdama koje su je iskušale su irski glumac Paul Mescal, holivudske zvijezde Sharon Stone i Channing Tatum, TV lice David Walliams, pop zvijezda Harry Styles, supermodel Cara Delevingne, te još neki glumci s A liste. Na primjer - Owen Wilson, Matthew Perry i Emilia Clarke, koja je aplikaciju brzo izbrisala. Tamo se našlo i puno poznatih nogometaša. Na primjer, prošlog mjeseca se i Dele Alli pridružio ovom društvu.

Ne možete samo tako postati član. Postupci provjere su strogi, a lista čekanja duga. Raya je zapravo najekskluzivnija i najprivatnija aplikacija za upoznavanje ikad osmišljena.

- Rijetki javno otkrivaju detalje o njoj, ali moja tamošnja iskustva sa spojevima su me toliko zabavila da sam odlučila pustiti vas da malo provirite u taj svijet. U posljednjih šest mjeseci bila sam dejtu sa čitateljem koji voli fetiše u kadi, pop zvijezdom koja ima jako poznate roditelje i voli halucinogene droge, s puno nogometaša koji ne poštuju izolaciju i mužem vrlo poznate pjevačice - ispričala je.

- Prvo pravilo Raye je da se o njoj ne govori. Budući da su događaji s crvenog tepiha otkazani u posljednjih godinu dana, aplikacija je postala jedno od rijetkih mjesta gdje bogati i poznati i dalje mogu tražiti ljubav. Popularnost joj je osjetno narasla - nastavila je.

Zbog kršenja strogih pravila zatvaraju račun

Recimo, 'crveni karton' možete dobiti napravite li screenshot zaslona i spremite ga među fotografije ili, još gore, objavite ga javno. Tada stiže upozorenje da će vam zatvoriti račun prekršite li još jednom to pravilo.

- Nekima je ukinuta članarina jer su na društvenim mrežama samo spomenuli da koriste ovu aplikaciju. Iz Raye kaže kako oni povremeno provjeravaju svoju zajednicu i miču sve koji ne poštuju privatnost drugih članova, ali 'curenja' fotki i informacija ima i dalje - ispričala je ova anonimna žena.

BRUTALNO ISKRENA ISPOVIJEST 'Supruga i ja uživamo u seksu s mojim bliskim prijateljem i radimo to redovito, zašto ne'

- Što se tiče mog privatnog života, nikad nisam bila tip za korištenje aplikacija za spojeve. Previše ih je pa je izbor prevelik - nastavila je i dodala kako je iskušala Bumble, Hinge i Tinder, ali nije bila zadovoljna.

- Prije dvije godine odlučila sam se pridružiti Rayi u nadi da će mi to suziti izbor. Obećano mi je da ću dobiti pristup najpoželjnijim neženjama na svijetu. Dobro sam se zabavila - rekla je.

Prihvatili su njezino članstvo jer je imala dvije preporuke - od prijatelja iz Los Angelesa koji ima vrlo širok krug poznanstava te od domaćina izuzetno uspješnog podcasta za upoznavanje. 

- Proces je bio prilično brz, a u roku od 24 sata svijet Raye mi je bio otključan. Priznajem, imala sam sreće jer prijave ocjenjuje komisija za članstvo, a stopa prihvaćanja iznosi samo 8 posto. Iz te perspektive, dvostruko više šanse imate da budete primljeni na Sveučilište Oxford. Nema upisnine, ali plaćam 5,99 funti mjesečno (oko 50 kuna). Rayu je osnovao Daniel Gendelman. Rekao je da želi stvoriti aplikaciju koja će nalikovati savršeno uređenoj, intimnoj, ali temeljito provjerenoj večeri - kaže ova žena.

- Gendelmanov globalni tim će, također, provjeriti vaš profil na Instagramu prije nego što vam dozvoli pristup. Iako je veliki broj sljedbenika plus, tim najviše brine koliko ih se već nalazi među Raya članovima. Drugim riječima, oni dobro pogledaju broj bogatih i slavnih koje poznajete. Mnogi muškarci na Rayi rade kao nogometni agenti, menadžeri za talente, producenti i redatelji. Sve u svemu, ulazak u to društvo ovisi o razini slave i uspjeha - nastavila je.

Početak komunikacije s drugima ovisi o tome koliko se podudarate, prema informacijama dostupnima na profilu, ili možete platiti 'slanje izravnog zahtjeva' što stoji 7,99 funti za tri slanja (oko 70 kuna). 

- Za razliku od Tindera, tu vidite sve profile. Na primjer, vidjela sam profesionalnog plesača Giovannija Pernicea, ali nismo se poklapali. U tom scenariju postoji mogućnost plaćanja ‘izravnog zahtjeva’. Kad se podudaram s nekim, uvijek mu prepustim da prvi pošalje poruku. Nakon podudaranja imate deset dana za početak razgovora ili se ono otkazuje. Nakon toga nikad više nećete vidjeti taj profil - ispričala je.

VELIKI VJERNICI Prvi put su se poljubili na svom vjenčanju - nakon 3 godine veze

Raya ima 10.000 članova, a oko 100.000 ih je na čekanju 

- Zbog malog broja članova niste ograničeni lokacijom, već se možete podudarati na međunarodnoj razini. Većina korisnika uglavnom je iz Londona, Pariza ili Los Angelesa. Imam prijateljicu koja se podudarala s njujorškim poduzetnikom. Došao je po nju u London privatnim zrakoplovom. Možete i uključiti Raya Maps i vidjeti koji su vam članovi najbliži. Tu je i još jedna zanimljivost, umrežavanje u poslovne svrhe. Jednom sam vidjela Lily Allen kako izviđa za posao - dodala je.

Ispričala je da svi članovi odabiru ‘tematsku pjesmu’ koja prati njihove fotografije. Izdvojila je neke.

- Bivši glumac iz EastEndersa odabrao je This Woman's Work. Jedan poznati nogometaš odabrao je Maybe Tomorrow od Stereophonicsa. A najviše sam se šokirala kad sam vidjela da je jedna 'boyband' zvijezda, koja je bila u središtu seksualnog skandala, odabrala pjesmu Smooth Operator. Iako nogometaši čine dobar dio članova, jednom sam naišla na vrlo poznatog filozofa i autora s temom Cello Suite 1 u G-duru - prisjetila se.

- Što se fotografija tiče, uvijek se iznenadim kad slavni muškarci na svojim profilima koriste fotke paparazza (zajedno s vodenim žigom agencije), ali većina ih ima fotke s otmjenih zabava, jahti na egzotičnim mjestima, kako izlaze iz privatnih zrakoplova... Tijekom svoje dvije godine na toj aplikaciji bila sam na 20-ak spojeva i primijetila sam neke stvari - ispričala je. 

'Poznati sportaši su fantastični ljubavnici'

- Komičari su često kratkih živaca, nisu smiješni u stvarnom životu i očajnički trebaju potvrdu. Također, najgori su u krevetu do sad. Oni su poput odrasle bebe, uvijek trebaju pažnju i na rubu su nekog neobjašnjivog bijesa. Glumci pak sebe i svoju umjetnost shvaćaju vrlo ozbiljno i uglavnom se smatraju polubogovima. Jedan glumac s kojim sam izašla pokazao se kao 'narcis modernog doba' kad je zaustavio promet kako bi se fotkao pored autobusa na kojemu je bio plakat s njegovim filmom -  nastavila je.

POLJUPCI NA 12 NAČINA Gdje i kako ljubi partnericu - to otkriva njegove prave osjećaje

Sportaši, kaže, nisu zajedljivi i uglavnom su se pokazali fantastičnim ljubavnicima. 

- Zapravo, moj posljednji Raya dečko bio je međunarodna sportska zvijezda. Počeli smo si slati poruke tijekom prvog vala izolacije i ubrzo smo se počeli viđati. Uz ograničene mogućnosti za druženje, naš prvi spoj bio je Costa kava na klupi u parku. Na drugom spoju mi je pokazao dodatne dokaze o svojem sportskom talentu, ali ovaj put izvan terena. Zanimljivo je i to da se mnogi sportaši dva puta tjedno testiraju na Covid, tako da čine savršen dodatak mom društvenom balonu. Vidjela sam se s njim još nekoliko puta prije nego je naša veza naprasno završila. Nakon toga je na svom Instagram profilu objavio fotografiju bebe i predivne brinete - dodala je.

Prisjetila se i romanse s jednim glumcem.

- Bila sam s glumcem koji je dobio nagradu BAFTA (nagrada Britanske akademije za film). Prvo što mi je rekao nakon pozdrava bilo je to kako je imao važne sastanke u LA-u. Uslijedila je večera u privatnom klubu članova Shoreditch House u istočnom Londonu, a nedugo nakon toga vikend u gostima i četveromjesečna romansa ispunjena povremenim bizarnim ponašanjem. Na primjer, pozvala sam ga da upozna moja dva najbolja prijatelja, a on je naručio za sve, bez da nas je prije toga pitao što želimo - ispričala je i dodala kako je na ovoj aplikaciji za upoznavanje imala puno više uspjeha nego na drugima, barem što se broja izlazaka tiče, prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Berizdrav 25.04.2021.

    I sad bi svi mi isto trebali?

  • POMOCNI RADNIK 21.04.2021.

    sve moze, samo ne otocanke, one nisu za kreveta...tesko dvojku da dobiju...

  • 21.04.2021.

    Raja@bih . com - otvoriš prozor a raje kolko oš. Nemoraš čekat red.

Komentiraj...
Vidi sve komentare