Obavijesti

Lifestyle

Komentari 55

Gdje i kako ljubi partnericu - to otkriva njegove prave osjećaje

Gdje i kako ljubi partnericu - to otkriva njegove prave osjećaje

Ako pokušavate shvatiti kakve muškarac gaji osjećaje prema vama, razumijevanje njegovog poljubca može pružiti uvid u to što se događa u najdubljim dijelovima njegova srca

VIDEO

Akcija govori više od riječi, a različite vrste poljubaca koje vam netko pruži mogu najglasnije govoriti. Postoji 12 različitih načina na koje se muškarci ljube, a svaki od njih znači nešto drugo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Ljubljenje uzrokuje kemijsku reakciju u vašem mozgu, uključujući rafalni hormon oksitocin. Često se naziva 'hormonom ljubavi', jer pobuđuje osjećaj naklonosti i privrženosti. Prema studiji iz 2013. godine, oksitocin je posebno važan jer pomaže muškarcima da se vežu za partnera i ostanu mu vjerni.

Neki vole da poljubac bude strastven i divlji, dok drugi vole nježan, senzualan i spor. 

Na ovih 12 različitih načina se muškarci ljube i evo što svaki od njih znači:

1. Poljubac u usne

On istinski cijeni vašu ljubav. Brz, prilično suh i često zatvorenih usta, ovakav poljubac je način na koji se muškarac u ljubavnoj vezi s vama pozdravlja ili oprašta. 

Couple kissing under the mistletoe

Ako vas ovako ljubi dok ste doma, gdje vas nitko ne može vidjeti, znak je da ste postali cijenjeni dio njegove rutine i njegovog života. Ako vas ovako ljubi u javnosti, to je i vama i svijetu dokaz da on s vama ima ozbiljne namjere. 

2. Poljupci u tjeme

To znači da se on želi brinuti o vama.

Kad vas muškarac poljubi u tjeme, to znači da se osjeća zaštitnički prema vama. Time vam daje do znanja da mu je stalo do vas, da voli dijeliti prostor s vama i da mu značite više nego itko. Ovakav poljubac je sladak, drag i nježan.

Slavne, brzopotezne zaruke: Ne treba im puno za razmišljanje
Slavne, brzopotezne zaruke: Ne treba im puno za razmišljanje

3. U ruku

Ovakav poljubac je neka vrsta koketiranja. Ako vam muškarac poljubi ruku, možete biti sigurni u nekoliko stvari, od kojih je prva da je izuzetno samopouzdan i pomalo šaljiv. 

To ne znači da njegovi osjećaji prema vama nisu iskreni, ali vjerojatno biste trebali znati da na ovaj način koketira s vama.

4. Poljupci u unutrašnjost vašeg zapešća

Nakon ovog poljupca stvari postaju strastvenije.

Ako vam muškarac poljubi unutrašnjost zapešća, možete biti sigurni u činjenicu da jedino što ga sprječava da vam strgne svu odjeću jest činjenica da ste vani u javnosti.

Ovim poljupcem muškarac vam daje do znanja da zna kako djeluje žensko tijelo i da se ne boji to znanje dobro iskoristiti. Ako održava kontakt očima dok to radi biti će još strastvenije.

I seksualni život treba detoks: Najprije učinite sebe sretnim!
I seksualni život treba detoks: Najprije učinite sebe sretnim!

5. U vrat

On gaji snažne osjećaje prema vama.

Ovakav poljubac je izvrstan. Poljubac u vrat romantična je uvertira. Ako vas poljubi u vrat, govori vam da vas želi i da žudi za vama.

6. Francuski poljubac

Totalno je zadivljen s vama. Kad vam muškarac da francuski poljubac i kad vam rukama obuhvati cijelo lice, tako otkriva koliko je ludo zaljubljen u vas. 

Ovaj stil ljubljenja je način da vam pokaže koliko ste mu privlačni.

Kako prepoznati sabotirate li svoju ljubavnu vezu i što učiniti?
Kako prepoznati sabotirate li svoju ljubavnu vezu i što učiniti?

7. Poljupci u obraz

Ne želi ozbiljno s vama. Poljubac u obraz totalna je suprotnost francuskom poljupcu. To je znak da on s vama želi prijateljstvo, a možda nekad ni to.

Čovjek koji vas ljubi u obraz govori vam da mu je stalo do vas, ali nikad s vama ne želi ništa ozbiljnije.

8. Poljubac u oko

On vas istinski cijeni. Kad vas muškarac poljubi u oko, to bi moglo izgledati čudno. Oko se obično ne smatra erogenom zonom. Ali mogli biste uživati ​​kad znate da vas muškarac time govori da vas voli i da u vama vidi cijeli svijet. To čini zato što želi da znate da ste voljeni i obožavani.

9. U čelo

On vas istinski voli, cijeni i poštuje. Kad vas poljubi u čelo, govori vam da će biti tu za vas i da vas želi zaštititi. Također vam govori da vas cijelu voli, a ne samo vaše tijelo.

10. U trbuh 

Ako vas muškarac poljubi u trbuh, osjeća se 100% ugodno s vama i vjeruje da je i vama ugodno s njim. Ova vrsta poljupca također može značiti da on zamišlja dijete s vama. 

Svećenik je nakon mise šokirao vjernike: 'Ljudi, zaljubio sam se'
Svećenik je nakon mise šokirao vjernike: 'Ljudi, zaljubio sam se'

11. Poljupci u vaše grudi

Intimno vas ljubeći njegov je način da vam pokaže da je pažljiv i iskusan i da vam želi pokazati koliko je strastven i koliko želi voditi ljubav s vama. Želi da uživate u ljubljenju s njim i u svemu što slijedi.

12. Poljupci u rame

On vam potpuno vjeruje. Kad vas ljubi u rame, na podsvjesnoj vam razini predaje svoje srce, tijelo i dušu i zahvaljuje vam što ste učinili za njega. Iznad svega, kaže vam da vam vjeruje i da vas cijeni.

Fizički i emocionalno ga privlačite. Želi da se osjećate voljeno i pokazuje vam snažnu emocionalnu vezu koju ima s vama, piše Your Tango.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru