To je to što me zanima!

Ubrizgao si vazelin u penis, počeo gnjiliti i jedva ga spasili

Penis nepoznatog muškarac počeo je 'truniti' nakon što je u njega ubrizgao vazelin kako bi ga povećao, otkrili su liječnici. Muškarac je morao otići na nekoliko operacija kako bi spasio ostatke genitalija
Vidi originalni članak

Neimonovani muškarac s južnopacifičkog otočja odjurio je na Hitnu nakon što ga je danima penis bolio i svrbio. Kada su ga liječnici počeli ispitivati o seksualnom ponašanju, prisjetio se da je u penis ubrizgao vazelin.

Penis je bio 'deformiran' zbog gangrene, dijelovi mesa počeli su truliti, a gnoj se nakupljati. Liječnici su ga operirali nekoliko puta kako bi spasili ostatak penisa. Nakon nekoliko kožnih transplantacija i mjesec dana u bolnici, ovaj 45-godišnjak vratio se kući. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U LJUDSKIM TIJELIMA 10 najbizarnih medicinskih slučajeva: Trakavica gigant...

Dr. Amer Amin, iz bolnice 'St Vincent', Sydney, objavio je priču u časopisu 'Urology Case Reports'. Prisjetio se kako je liječio čovjeka koji nije izgledao dobro i koji je imao groznicu kada je zatražio liječničku pomoć.

Nakon što su ga pregledali, liječnici su otkrili da je njegov penis bio jako osjetljiv i imao je vidljive slojeve trulog mesa. Dijagnosticirana mu je Fournierova gangrena, agresivna vrsta bakterije koja jede ljudsko meso počevši od prepona žrtve i može biti opasna po život.

Kirurzi su mu na hitnoj operaciji uklonili mrtvo tkivo i gnojne dijelove. Također su pronašli veliku količinu vazelina u tijelu penisa. Bile su potrebne tri operacije kako bi uklonili svu mrtvu kožu. Već nakon deset dana počeo se osjećati bolje, pa su mu tada napravili i nekoliko transplantacija kože na penisu.

MOŽE SE SPRIJEČITI Nakon ospica je imunitet vrlo oslabljen i sklon infekcijama

- Samoinicijativne injekcije u penis ljudi rade uglavnom da bi povećali penis, no za posljedicu imaju bol, zagnojenje i Fournierovu gangrenu. Materijali koji se u literaturi spominju za povećanje veličine penisa su mineralno ulje, vazelin, anabolički steroidi i vosak. Muškarac je rekao da je ova praksa prilično uobičajena tamo gdje živi - rekao je dr. Amin, a prenosi Daily Mail.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Zelena. 20.09.2019.

    Zabolilo me ono što nemam.

  • _l_ 20.09.2019.

    truli penis, to žene vole

  • edvin2 20.09.2019.

    Skoro mu penis otišao u k..ac, e glupsona!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare