Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Ubrizgao si vazelin u penis, počeo gnjiliti i jedva ga spasili

Penis nepoznatog muškarac počeo je 'truniti' nakon što je u njega ubrizgao vazelin kako bi ga povećao, otkrili su liječnici. Muškarac je morao otići na nekoliko operacija kako bi spasio ostatke genitalija

Foto: Dreamstime
15 komentara

Neimonovani muškarac s južnopacifičkog otočja odjurio je na Hitnu nakon što ga je danima penis bolio i svrbio. Kada su ga liječnici počeli ispitivati o seksualnom ponašanju, prisjetio se da je u penis ubrizgao vazelin.

Penis je bio 'deformiran' zbog gangrene, dijelovi mesa počeli su truliti, a gnoj se nakupljati. Liječnici su ga operirali nekoliko puta kako bi spasili ostatak penisa. Nakon nekoliko kožnih transplantacija i mjesec dana u bolnici, ovaj 45-godišnjak vratio se kući. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U LJUDSKIM TIJELIMA 10 najbizarnih medicinskih slučajeva: Trakavica gigant...

Dr. Amer Amin, iz bolnice 'St Vincent', Sydney, objavio je priču u časopisu 'Urology Case Reports'. Prisjetio se kako je liječio čovjeka koji nije izgledao dobro i koji je imao groznicu kada je zatražio liječničku pomoć.

Foto: Dreamstime

Nakon što su ga pregledali, liječnici su otkrili da je njegov penis bio jako osjetljiv i imao je vidljive slojeve trulog mesa. Dijagnosticirana mu je Fournierova gangrena, agresivna vrsta bakterije koja jede ljudsko meso počevši od prepona žrtve i može biti opasna po život.

Kirurzi su mu na hitnoj operaciji uklonili mrtvo tkivo i gnojne dijelove. Također su pronašli veliku količinu vazelina u tijelu penisa. Bile su potrebne tri operacije kako bi uklonili svu mrtvu kožu. Već nakon deset dana počeo se osjećati bolje, pa su mu tada napravili i nekoliko transplantacija kože na penisu.

MOŽE SE SPRIJEČITI Nakon ospica je imunitet vrlo oslabljen i sklon infekcijama

- Samoinicijativne injekcije u penis ljudi rade uglavnom da bi povećali penis, no za posljedicu imaju bol, zagnojenje i Fournierovu gangrenu. Materijali koji se u literaturi spominju za povećanje veličine penisa su mineralno ulje, vazelin, anabolički steroidi i vosak. Muškarac je rekao da je ova praksa prilično uobičajena tamo gdje živi - rekao je dr. Amin, a prenosi Daily Mail.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message