To je to što me zanima!

'Uhvatio sam ženu u klinču s poslovnim partnerom. Bio mi je kao brat, mojoj djeci kao ujak'

Jednog poslijepodneva klijent mu je otkazao sastanak u posljednji trenutak. Odlučio se vratiti u ured. Znao je da će mu žena i poslovni partner biti tamo, ali nije očekivao da će ih zateći usred seksa
Vidi originalni članak

Samo prije tjedan dana život mu je, kako kaže, bio savršen. Imao je sretan brak, dvoje divne djece i vodi uspješan dizajnerski posao koji je izgradio ni iz čega.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neimenovani muškarac, koji je za The Sun otkrio svoju priču, živi u Velikoj Britaniji, ima 38 godina, a supruga 39. Poslovni partner mu je ujedno i dobar prijatelj iz djetinjstva i on ima 37 godina. 

'SVE TO RADIM ZBOG DJECE' 'Prisiljavam se na seks s mužem jer bi me inače odavno ostavio. Priznao je da ima ljubavnicu'

- Moja supruga je vodila knjigovodstvo i pomagala u administraciji. Ponekad bi bila sama u uredu s mojim poslovnim partnerom. Vjerovao sam im. Bio mi je kao brat, mojoj djeci kao ujak - kaže muškarac.

Jednog poslijepodneva, klijent mu je otkazao sastanak u posljednji trenutak. Odlučio se vratiti u ured jer je imao nekoliko stvari za dovršiti. Znao je da će mu žena i poslovni partner biti tamo. Kad se vratio, čuo je čudne zvukove, poput stenjanja.

- Dočekao me najgori prizor koji se može zamisliti. Moja supruga i partner se seksaju. On je sjedio u svom uredskom stolcu, s hlačama oko gležnjeva, a ona je imala suknju zakopčanu oko struka... - prisjetio se.

- Bio sam toliko šokiran da sam odmah otrčao u kupaonicu povratiti. Kad sam izašao, žena mi je plakala, a partner je otišao. Rekla je da je to bio trenutak ludila i da se više nikada neće ponoviti - kaže shrvani muškarac koji od tada više nije mogao ići kući te je ostao kod sestre.

'ZAHVALNA SAM JOJ' 'Spavala sam s tipom s Tindera, a onda sve rekla njegovoj ženi'

- Supruga i poslovni partner me stalno zovu, ali nisam spreman razgovarati. Ne znam kako ostati u braku ili ponovno raditi s jednim od njih dvoje. Sve povjerenje je nestalo i moj život je u komadićima. Ne znam kako ću se ikada oporaviti od toga - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Alfo 17.07.2022.

    Bježi čovječe koliko te noge nose i ne okreći se, zaboravi na gamad. Ovo je možda izmišljena priča ali ima toga

  • EmilCandor 16.07.2022.

    Nitko se nije uspio oduprijeti ovoj vrsti nagona, a i ne treba!

  • Eva Maras 16.07.2022.

    Da išta vrijedi, imao bi ljubavnicu i sve bi bilo u redu. Suprug je osoba, koja ne ispunjava svoje bračne obaveze i sprečava drugog da to radi umjesto njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare