To je to što me zanima!

Umjesto na virovitičkoj tržnici, proizvode nude na Facebooku

Svoje proizvode na Facebooku su ponudila obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja inače robu plasiraju na Gradskoj tržnici – povrtlari, voćari, mljekari, peradari, pčelari i drugi
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Djeca vas mole: Ostanite doma, zbog vas naša srca mogu stati!

Nakon što je u ponedjeljak zbog sigurnosti građana i izbjegavanja većeg okupljanja ljudi zatvorena Gradska tržnica Virovitica na društvenoj mreži Facebook nekoliko je obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava pokrenulo grupu "Svježe i domaće s virovitičke tržnice", koja je u manje od 24 sata prikupila više od tisuću članova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Dokaz je to da građani vole i cijene domaće. Uz pozitivne reakcije lokalnih proizvođača i lijepe dojmove kupaca, jedemo domaće i zdravo i ostajemo doma. Radi se o radnim mjestima našega sela, koja ovim putem možemo očuvati - izjavila je administratorica grupe Sanja Sudar.

Svoje proizvode odmah su ponudila obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja inače robu plasiraju na Gradskoj tržnici – povrtlari, voćari, mljekari, peradari, pčelari i drugi.

- Čine to u skladu s propisanim mjera zaštite od virusa COVID-19 s mogućnošću dostave na adrese kupaca - dodala je Sudar. (bs)

POGLEDAJTE VIDEO #ZAJEDNO24SATA s Ivanom Đikićem:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Moram se suočiti sa strahom da bih mogao biti tihi ubojica'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bezosjecajni_gad 24.03.2020.

    Kad im država ne žali pomoći, onda se moraju snaći sami

Komentiraj...
Vidi sve komentare